|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:50 am
Qatryk Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie* psieplasiam Quatryk *big pzytuluuuuuulas* witaj 4laugh 4laugh biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie* heh Quatryk...spokojnie, widzimy ciebie wink witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla celinka Mamunia ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam?? wyglądasz normalnie, ona ma jakieś urojenia xp kto ma urojenia? o.O jak to kto? KOTLETOWA!! *siedzi na pieńku i ostrzy sikierke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:51 am
Qatryk Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie* O nie narzekaj. SIEMA *dre się w niebogłosy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:51 am
Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:52 am
Cirilla Qatryk Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie* psieplasiam Quatryk *big pzytuluuuuuulas* witaj 4laugh 4laugh biggrin xd No, to to już inna sutuacje xd Witaj Cirilla Witaj Karina (drógi raz to mówie ale co tam xd ....) A... nie tak głośno... eee.... Tatuśku (?)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:53 am
Akiko Tamashii Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!!!!!! jak sie masz mala? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:53 am
celinka Cirilla celinka Mamunia ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam?? wyglądasz normalnie, ona ma jakieś urojenia xp kto ma urojenia? o.O jak to kto? KOTLETOWA!! *siedzi na pieńku i ostrzy sikierke* Zrób Rzeź!! Weź katane!! i pare norzyków *wyciąga swój miecz, długi, śmierdzący krwią potępionych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:55 am
heh...ostrzegam, aby ograniczyc sie do 5 okienek w poscie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!!!!!! jak sie masz mala? 3nodding ja ci dam mala! jestem juz duza dziewczynka! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tatusiek Zrób Rzeź!! Weź katane!! i pare norzyków *wyciąga swój miecz, długi, śmierdzący krwią potępionych* eek za duzo Miecza Nieśmiertelnego sweatdrop , wiecej wam nie pozycze... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:56 am
no tatus jutro rzeź w szkole blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Cirilla Qatryk Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie* psieplasiam Quatryk *big pzytuluuuuuulas* witaj 4laugh 4laugh biggrin xd No, to to już inna sutuacje xd Witaj Cirilla Witaj Karina (drógi raz to mówie ale co tam xd ....) A... nie tak głośno... eee.... Tatuśku (?)... No. Tatuśku. Kiedyś zmienie tego nicka. Jak narazie nic nie przychodzi mi do głowy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!!!!!! jak sie masz mala? 3nodding ja ci dam mala! jestem juz duza dziewczynka! 3nodding xd dla mnie zawsze bedziesz mala biggrin cool blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:57 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina Akiko Tamashii Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding *tul tul tul* CZESC KARI!!!!!!!!!!!!! jak sie masz mala? 3nodding ja ci dam mala! jestem juz duza dziewczynka! 3nodding xd dla mnie zawsze bedziesz mala biggrin cool blaugh oj! bo bede na ciebie mowic stara! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|