|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:41 am
Cirilla celinka nie martw się siostra z twoimi nie chcieła się spotka, a MAMUSIA CZEMU PŁAKAŚ?? eek wymieniala osoby z ktorymi chce sie spotkac tak? ufff. ulzylo mi, jzu dostawalam palpitacji serca i mrok przed oczami... sweatdrop alo ona chce rozmawiać tylko z MOIMI rodzicami crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:43 am
celinka Cirilla celinka nie martw się siostra z twoimi nie chcieła się spotka, a MAMUSIA CZEMU PŁAKAŚ?? eek wymieniala osoby z ktorymi chce sie spotkac tak? ufff. ulzylo mi, jzu dostawalam palpitacji serca i mrok przed oczami... sweatdrop alo ona chce rozmawiać tylko z MOIMI rodzicami crying crying crying crying heh, podpadlas i to musilas neizle podpasc skoro chce gadac z twoimi starym.... br, na twoim miejscu to ja bymw szpitalu an zawal wyladowala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *siada smutna w fotelu*I jak ja mam tu zdobyć 9k crying crying jesli umiesz rysowac albo robic jakies ladne wishlisty czy cos w tym rodzaju to mozesz zalozyc sklepik albo brac udzial w konkursach ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:44 am
Witam wszytkich! Przyszedłem tylko na chwilke, ale jednak trohce posiedze smile .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:47 am
Mamunia ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam?? wyglądasz normalnie, ona ma jakieś urojenia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:48 am
celinka Mamunia ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam?? wyglądasz normalnie, ona ma jakieś urojenia xp kto ma urojenia? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:49 am
Do zobaczenia Sei! No i nikt mnie nie zaówarzył... stare *mówi z ironią w głosie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:49 am
siemasz szkraby xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:50 am
Cirilla celinka Mamunia ha, mnie b=chyba podejrzewa o dragi lub depresje, bynajmniej czesto pyta czy dobrze sie czuje... czy uja aż tak strasznie wyglądam?? wyglądasz normalnie, ona ma jakieś urojenia xp kto ma urojenia? o.O Masz kochana pani domu, której właśnie net siadał gonk Ciri wiesz ze jutro jest sprawdzian z fizy?? Papa sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:50 am
Miss_Karina siemasz szkraby xd 3nodding Witaj Karina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|