|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:33 am
celinka Cirilla heh, rodzinka sie zebrala to restza zwiała wink (ja nei chce byc na historii crying ) ja tez nie bo ona chce rozmawiać z moimi rodzicami crying mam nadzieje ze z moimi nie eek mama? plakalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:34 am
Tatusiek celinka Mamunia nie ma to jak rodzinne spotkanie!! no tylko w�jka trzeba jeszcze wkręcić 3nodding Nio. Wujek ma GG?? Dajcie JeJ/Jego numerek?? Celina moja książka scream yyy... no tak jutro przyniose sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Tatusiek A właściwie kij wie czy to śląsk blaugh Bolków. Wiocha zabita dechami A to trochę daleko...Tam organizowany jest Castle Party... Niop. Wujek jest kustoszem na tym zamku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
buuuu crying potrzebuje jeszcze 9k i nie mam jak ich zdobyć crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:35 am
Cirilla celinka Cirilla heh, rodzinka sie zebrala to restza zwiała wink (ja nei chce byc na historii crying ) ja tez nie bo ona chce rozmawiać z moimi rodzicami crying mam nadzieje ze z moimi nie eek mama? plakalas? MaMA i płacz?? No coś ty!!! Mamunia jest twarda laska blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:36 am
nie martw się siostra z twoimi nie chcieła się spotka, a MAMUSIA CZEMU PŁAKAŚ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:37 am
Okej papa wszystkim, ja już zmykam! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:39 am
Delein Okej papa wszystkim, ja już zmykam! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* tym puffem dałas mi po oczach.. ale było impanujące smile taki mały atomowy grzybek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia celinka Cirilla heh, rodzinka sie zebrala to restza zwia�‚a wink (ja nei chce byc na historii crying ) ja tez nie bo ona chce rozmawiać z moimi rodzicami crying A ja mam jutro assebley crying crying crying i do tego histy kiepsko mi idzie !!! i mam jutro sprawdzian z biologi... i kupe rzeczy do zrbienia przez ferie a jakś nie rozpaczam xd xd Mamunia wyluzuj. Jesteś inteligentna poradzisz sobie. Też mam kupe rzeczy na ferie gonk Zrobimy to razem!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celinka nie martw się siostra z twoimi nie chcieła się spotka, a MAMUSIA CZEMU PŁAKAŚ?? eek wymieniala osoby z ktorymi chce sie spotkac tak? ufff. ulzylo mi, jzu dostawalam palpitacji serca i mrok przed oczami... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:40 am
*siada smutna w fotelu*I jak ja mam tu zdobyć 9k crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej papa wszystkim, ja już zmykam! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika* Papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co ja zaczełam gadać sama do Sibie czy co??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:41 am
Mamunia Co ja zaczełam gadać sama do Sibie czy co?? nie zaczleas gadac sama do siebie stare xd stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|