|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:24 am
Delein Lavagetas_heqetai tia kosc ogonowa juz blizej XD czego to sie czlowiek dowie, ze kosc ogonowa to miejsce erogenne XD Ajajaj widze, że trzeba Cię jeszcze podszkolić ^^ O kostkach stóp już nie będę wspominać, bo to przecież oczywiste XD wiem wiem, dlatego taki a nie inny przykład podałam XDhehe wiesz no moze powiedz co nie jest erogenne bedzie szybciej XD tymczasem ja uciekam sad papatki:******** do zobaczonka wszystkim smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:24 am
Mamunia Cirilla witam 3nodding czesc mamunia xd biggrin u co za zmiana?? ty wyuzdana dziewczyno!!1 jaka? eek mam dla was dobra wiadomosc, jutro caly dzien bede w skzole 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:25 am
siostrzyczka widze że masz nowe uszka, fajne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:26 am
celinka siostrzyczka widze że masz nowe uszka, fajne smile wiem ze fajne, w koncu moje nie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai tia kosc ogonowa juz blizej XD czego to sie czlowiek dowie, ze kosc ogonowa to miejsce erogenne XD Ajajaj widze, że trzeba Cię jeszcze podszkolić ^^ O kostkach stóp już nie będę wspominać, bo to przecież oczywiste XD wiem wiem, dlatego taki a nie inny przykład podałam XDhehe wiesz no moze powiedz co nie jest erogenne bedzie szybciej XD tymczasem ja uciekam sad papatki:******** do zobaczonka wszystkim smile Co nie jest? Wszystko jest! XD *przytula i całuje gorąco* Do zobaczenia! :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Tatusiek Lavagetas_heqetai Tatusiek Delein E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD Serio????? Ja też a w co wierzysz?? Światowida? a moze Tryglawa? Pewnie że Światowid biggrin Mój wuj organizuje spotkania na śląsku blaugh Na śląsku? a gdzie dokładniej, bo ja z gliwic jestem. A ja wierzę w potęgę sił natury i duchy opiekuńcze. I to jest problem, bo chodze do 'ewangelickiej' szkoły XD A właściwie kij wie czy to śląsk blaugh Bolków. Wiocha zabita dechami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:27 am
Cirilla Mamunia Cirilla witam 3nodding czesc mamunia xd biggrin u co za zmiana?? ty wyuzdana dziewczyno!!1 jaka? eek mam dla was dobra wiadomosc, jutro caly dzien bede w skzole 3nodding JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Tęskniliśmy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:28 am
Cirilla celinka siostrzyczka widze że masz nowe uszka, fajne smile wiem ze fajne, w koncu moje nie? wink no a jak blaugh super że będziesz jutro caly dzień w szkole *skacze po stole z radości* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:29 am
nie ma to jak rodzinne spotkanie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:31 am
heh, rodzinka sie zebrala to restza zwiała wink (ja nei chce byc na historii crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:31 am
je!! Juz myslałam ze padne bez ciebie, az dzisiaj sie popłakałam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:32 am
Tatusiek A właściwie kij wie czy to śląsk blaugh Bolków. Wiocha zabita dechami A to trochę daleko...Tam organizowany jest Castle Party...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla heh, rodzinka sie zebrala to restza zwiała wink (ja nei chce byc na historii crying ) ja tez nie bo ona chce rozmawiać z moimi rodzicami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
celinka Mamunia nie ma to jak rodzinne spotkanie!! no tylko w�jka trzeba jeszcze wkręcić 3nodding Nio. Wujek ma GG?? Dajcie JeJ/Jego numerek?? Celina moja książka scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|