|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:17 am
Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! W takim razie zamiast kimona dostaniesz strój świętego mikołaja blaugh Ta dynia jest przepiękna! To po tej zupie u ciebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd emm, tak, no wlasnie...łopatki XD za nisko mierzeXD To nie na tym forum :3 A nie? jeszcze do tego kość ogonowa i już w ogóle! tia kosc ogonowa juz blizej XD czego to sie czlowiek dowie, ze kosc ogonowa to miejsce erogenne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:18 am
Delein Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD Serio????? Ja też
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:20 am
Tatusiek Delein Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD Serio????? Ja też a w co wierzysz?? Światowida? a moze Tryglawa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:21 am
ja jestem buddystką , mezuś ateista...a dzieci to chrezscijanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai tia kosc ogonowa juz blizej XD czego to sie czlowiek dowie, ze kosc ogonowa to miejsce erogenne XD Ajajaj widze, że trzeba Cię jeszcze podszkolić ^^ O kostkach stóp już nie będę wspominać, bo to przecież oczywiste XD wiem wiem, dlatego taki a nie inny przykład podałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
WITAM WSZYSTKICH *przytulas* ij tatus jaki fajny gajerek blaugh i mamusia biggrin i siemka siostrzyczka *miażdżący przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:22 am
celinka WITAM WSZYSTKICH *przytulas* ij tatus jaki fajny gajerek blaugh i mamusia biggrin i siemka siostrzyczka *miażdżący przytulas* Ah slicznie wygladasz jak sie masz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:22 am
witam 3nodding czesc mamunia xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:23 am
Lavagetas_heqetai Tatusiek Delein Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD Serio????? Ja też a w co wierzysz?? Światowida? a moze Tryglawa? Pewnie że Światowid biggrin Mój wuj organizuje spotkania na śląsku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia celinka WITAM WSZYSTKICH *przytulas* ij tatus jaki fajny gajerek blaugh i mamusia biggrin i siemka siostrzyczka *miażdżący przytulas* Ah slicznie wygladasz jak sie masz?? dzięki mamusia ty terz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla witam 3nodding czesc mamunia xd biggrin u co za zmiana?? ty wyuzdana dziewczyno!!1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:24 am
WWWWoWWWW eek zjazd rodzinny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:24 am
Tatusiek Lavagetas_heqetai Tatusiek Delein Mamunia Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!! E tam ja świętuję halloween przez cały rok. Wspominałam juz, ze jestem poganką? XD Serio????? Ja też a w co wierzysz?? Światowida? a moze Tryglawa? Pewnie że Światowid biggrin Mój wuj organizuje spotkania na śląsku blaugh Na śląsku? a gdzie dokładniej, bo ja z gliwic jestem. A ja wierzę w potęgę sił natury i duchy opiekuńcze. I to jest problem, bo chodze do 'ewangelickiej' szkoły XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|