|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:03 am
Kukus Akiko Tamashii taaaaaaaaa drobna! sweatdrop khem...juz sie boje tego rysunku ^^"""" więc podaj E-mila na PM... nie masz się czego bać... ten rysunek jest ładny e .....no.....tenteges......najpierw zobacze ten rysunek i ci powiem czy sie zgodze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:03 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD Czy mam się poczuć zdegradowana? xd ekhem, cofam to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:05 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD Czy mam się poczuć zdegradowana? xd ekhem, cofam to XD *całuje*no ale fakt jest faktem uszy i nos rosną przez całe życie...a biorąc pod uwage fakt, ze elfy są nieśmiertelne, to aż strzach się bać XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:06 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii taaaaaaaaa drobna! sweatdrop khem...juz sie boje tego rysunku ^^"""" więc podaj E-mila na PM... nie masz się czego bać... ten rysunek jest ładny e .....no.....tenteges......najpierw zobacze ten rysunek i ci powiem czy sie zgodze sweatdrop okej... podaj adres E-mila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:09 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD Czy mam się poczuć zdegradowana? xd ekhem, cofam to XD *całuje*no ale fakt jest faktem uszy i nos rosną przez całe życie...a biorąc pod uwage fakt, ze elfy są nieśmiertelne, to aż strzach się bać XD taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:10 am
Mamunia Dobry wiecz�r!! Jak sie macie drogie dzieci?? Dzieci dobrze. Mężuś też jako tako. Jak się podoba nowe ubranko???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:11 am
Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:11 am
Delein Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd lopatki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:12 am
Delein Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd emm, tak, no wlasnie...łopatki XD za nisko mierzeXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:13 am
Tatusiek Mamunia Dobry wiecz�r!! Jak sie macie drogie dzieci?? Dzieci dobrze. Mężuś też jako tako. Jak się podoba nowe ubranko??? Ty a co to za dynia?? Kupiłeś dynie a mi na kimono szczedzisz?? Alw ladnie wyglądasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:14 am
Mamunia Tatusiek Mamunia Dobry wiecz�r!! Jak sie macie drogie dzieci?? Dzieci dobrze. Mężuś też jako tako. Jak się podoba nowe ubranko??? Ty a co to za dynia?? Kupiłeś dynie a mi na kimono szczedzisz?? Alw ladnie wyglądasz... Dynie dostałem na Halloween blaugh Pracuje na to kimono biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:15 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd emm, tak, no wlasnie...łopatki XD za nisko mierzeXD To nie na tym forum :3 A nie? jeszcze do tego kość ogonowa i już w ogóle!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:15 am
Ej ludki juz DAWNO nie ma hallowin, zdejmijcie maski i dynie... ej sieta ida!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:17 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai taa po kilku tysiacach lat bedzie trzeba pojsc kilkadziesiat metrow dalej zeby ucalowac ucho XD no ale fakt faktem ucho to nie jedno fajne miejsce XD Ha! Mi to mówisz :3 Fajne są też...łopatki!!! xd emm, tak, no wlasnie...łopatki XD za nisko mierzeXD To nie na tym forum :3 A nie? jeszcze do tego kość ogonowa i już w ogóle! e no "w ogole" to ja rozumiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|