|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:54 am
Delein Akiko Tamashii Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh Nie, bo to boli...poza tym elfie uszka są bardzo czułe... takie miejsce erogenne XDtaak, dlatego takie wydluzone XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:55 am
Lavagetas_heqetai Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! ja tam gumiaków nie uzywam XD ja jestem uczulony na latex sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD A wiesz ile propozycji pracy dostaniesz? Przy mnie nie zginiesz hehe *cmok* no to sie nie martwie o przyszlosc- a ja mam zabezpieczenie na przyszlosc a wy nie!! XD OMG, czy jest taki kierunek studiów "zapewnienie przyszłości poprzez demoralizowanie"? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Akiko Tamashii Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh Nie, bo to boli...poza tym elfie uszka są bardzo czułe... takie miejsce erogenne XD blaugh tia.....elfy zboczency xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:56 am
Lavagetas_heqetai Delein Akiko Tamashii Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh Nie, bo to boli...poza tym elfie uszka są bardzo czułe... takie miejsce erogenne XDtaak, dlatego takie wydluzone XD A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:56 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD A wiesz ile propozycji pracy dostaniesz? Przy mnie nie zginiesz hehe *cmok* no to sie nie martwie o przyszlosc- a ja mam zabezpieczenie na przyszlosc a wy nie!! XD OMG, czy jest taki kierunek studiów "zapewnienie przyszłości poprzez demoralizowanie"? XD juz jest XD jestem pionierem i czuje ze to bedzie prestizowy kierunek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:58 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD A wiesz ile propozycji pracy dostaniesz? Przy mnie nie zginiesz hehe *cmok* no to sie nie martwie o przyszlosc- a ja mam zabezpieczenie na przyszlosc a wy nie!! XD OMG, czy jest taki kierunek studiów "zapewnienie przyszłości poprzez demoralizowanie"? XD nie wiem... wiem, że na UW jest możliwość po kierunku językoznastwo zrobienia specjalizacji "wulgaryzmoznastwo" i "zastosowanie wulgaryzmów w mowie potocznej"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii co ci tak na tym zalezy cio? :] bo ciem lubiem... i wtym tygodniu nie spełniłem dobrego uczynku [a muszę spełniać jeden tygodniowo] klamca! blaugh za friko nie wezme bo obcym nie ufam...oni zawsze maja jakis podstepjaki ja obcy? *przygładza włosy sprawdzając czy nie wystają mu czułki* po prostu chcę ci dać tę drobną sumę na poczet tego iż cieszy mnie twój powroot skoro nie chcesz tego zrobić za darmo to możemy zrobić tak... podaj mi swooj E-mil... ja ci prześlę pewien rysunek, a ty gdy będziesz miała chwilę czasu zrobisz swoją wizję tej postaci, ktoorą on przedstawia, pasuje? taaaaaaaaa drobna! sweatdrop khem...juz sie boje tego rysunku ^^""""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu sad sad strasznie skąpi ci sprzedający nic z cen nie chca spuścić sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:59 am
Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:00 am
Lavagetas_heqetai juz jest XD jestem pionierem i czuje ze to bedzie prestizowy kierunek XD Hehe podwyższasz średnią *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:00 am
Lavagetas_heqetai Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:01 am
Pograłem z Aya w gierce wiem ze jeszcze umiem ale ona gdza dziwne tryby musze wam powiedzieć i z takimi unowoczesniami ze gały wywala ... xp jestem jednak graczem starej dady !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:01 am
Akiko Tamashii taaaaaaaaa drobna! sweatdrop khem...juz sie boje tego rysunku ^^"""" więc podaj E-mila na PM... nie masz się czego bać... ten rysunek jest ładny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 10:02 am
Lavagetas_heqetai Delein A ty myślałeś, ze dla lepszego słuchu? XD nie no zawsze myslalem ze to nie dla lepszego sluchu, hmm niedlugo bede mial tak dlugie ze nie bede potrzebowal nikogo do pomocy XDDDD Czy mam się poczuć zdegradowana? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|