|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:48 am
Sei chan Niech sie uda niech się uda....negocjuję kupno nitemare scarfa... kurde żeby się zgodził sprzedać za to co mu zaproponowałam sad uda sie uda blaugh serio koncze papa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD hehe XD taa blaugh poza tym zeby miec takie uszy trzebabylo bc w dziecinstwie niegrzecznym zeby dorosli mieli za co ciagnac blaugh *ekchem* Dobrze że za co innego nie ciągnęli XD Chyba odczywam już skutki demoralizacji xd ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii co ci tak na tym zalezy cio? :] bo ciem lubiem... i wtym tygodniu nie spełniłem dobrego uczynku [a muszę spełniać jeden tygodniowo] klamca! blaugh za friko nie wezme bo obcym nie ufam...oni zawsze maja jakis podstep
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Niech sie uda niech się uda....negocjuję kupno nitemare scarfa... kurde żeby się zgodził sprzedać za to co mu zaproponowałam sad dorzuć drobną przysługę... zawsze się zgadzają wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa uda sie uda blaugh serio koncze papa ^^ Papa....kurde nadal negocjuję sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:49 am
Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:51 am
Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! ja tam gumiaków nie uzywam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:51 am
Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:52 am
Lavagetas_heqetai ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD A wiesz ile propozycji pracy dostaniesz? Przy mnie nie zginiesz hehe *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:52 am
Akiko Tamashii Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:53 am
Musze jeszcze 9k zdobyć sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai ja widze ze z toba jako przykladem od razu dostane tytuł doktora XD A wiesz ile propozycji pracy dostaniesz? Przy mnie nie zginiesz hehe *cmok* no to sie nie martwie o przyszlosc- a ja mam zabezpieczenie na przyszlosc a wy nie!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Delein Akiko Tamashii : nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:] A kupsko, bo moje są prawdziwe! blaugh Papcie tym odchodzącym! jasne , prawdziwe, a mam pociagnac? blaugh Nie, bo to boli...poza tym elfie uszka są bardzo czułe... takie miejsce erogenne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:54 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii co ci tak na tym zalezy cio? :] bo ciem lubiem... i wtym tygodniu nie spełniłem dobrego uczynku [a muszę spełniać jeden tygodniowo] klamca! blaugh za friko nie wezme bo obcym nie ufam...oni zawsze maja jakis podstepjaki ja obcy? *przygładza włosy sprawdzając czy nie wystają mu czułki* po prostu chcę ci dać tę drobną sumę na poczet tego iż cieszy mnie twój powroot skoro nie chcesz tego zrobić za darmo to możemy zrobić tak... podaj mi swooj E-mil... ja ci prześlę pewien rysunek, a ty gdy będziesz miała chwilę czasu zrobisz swoją wizję tej postaci, ktoorą on przedstawia, pasuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|