|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Nerai ech.. nio dobra ja już lece... Papapapa wszystkim narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Delisa Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka 4laugh fajowsko wygladasz whee Ooo dziękuje i witaj 4laugh
Ale chyba powinno podpiąć włosy? eek witaj witaj whee nie wiem sad sorka ze tak wolno pisze ale zapoznaje sie z : mozilla firefox wink (zawsze kozystalam z : internet explorer ^^)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:41 am
Akiko Tamashii Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD a nie prawda! elfie uszy i kocie mozna znalesc na ulicy!!! blaugh tak samo jak pieniądze... *stawia obok Aki odwarzacz mp3 i kolumienki i włącza zaloopowane nagranie* #potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:42 am
Nerai ech.. nio dobra ja już lece... Papapapa wszystkim papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:43 am
Akiko Tamashii Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD a nie prawda! elfie uszy i kocie mozna znalesc na ulicy!!! blaugh Jak to na ulicy?! To są takie sztuczne gumiaki, które komuś odpadły gdy próbował naciągnąć czapkę na łeb!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Nerai Delisa Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka 4laugh fajowsko wygladasz whee Ooo dziękuje i witaj 4laugh
Ale chyba powinno podpiąć włosy? eek witaj witaj whee nie wiem sad sorka ze tak wolno pisze ale zapoznaje sie z : mozilla firefox wink (zawsze kozystalam z : internet explorer ^^) tez mam to od niedawna czasem brak pluginow ale wszystko da sie zainstalowac no a najwiekszy plus to to ze nie wyskakuje ci "Nie można odnalezc serwera" brrrr a co do gai to postaci stoja w jednym kierunku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD a nie prawda! elfie uszy i kocie mozna znalesc na ulicy!!! blaugh tak samo jak pieniądze... *stawia obok Aki odwarzacz mp3 i kolumienki i włącza zaloopowane nagranie* #potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda#*zgrzyt*#potwierdź trejda# co ci tak na tym zalezy cio? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:45 am
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD hehe XD taa blaugh poza tym zeby miec takie uszy trzebabylo bc w dziecinstwie niegrzecznym zeby dorosli mieli za co ciagnac blaugh *ekchem* Dobrze że za co innego nie ciągnęli XD Chyba odczywam już skutki demoralizacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:45 am
Delein Akiko Tamashii Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD a nie prawda! elfie uszy i kocie mozna znalesc na ulicy!!! blaugh Jak to na ulicy?! To są takie sztuczne gumiaki, które komuś odpadły gdy próbował naciągnąć czapkę na łeb! blaugh nyo bo elfy maja gumiaki niahahahah >:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:46 am
Akiko Tamashii co ci tak na tym zalezy cio? :] bo ciem lubiem... i wtym tygodniu nie spełniłem dobrego uczynku [a muszę spełniać jeden tygodniowo]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze juz leciec sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ehhh wszyscy spadaja... crying to papa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa musze juz leciec sad papatki 3m się słoika
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:47 am
Niech sie uda niech się uda....negocjuję kupno nitemare scarfa... kurde żeby się zgodził sprzedać za to co mu zaproponowałam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|