|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:32 am
Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka 4laugh fajowsko wygladasz whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:33 am
A jak to jest ze niektorzy maja elfie uszka i kocie ogony? To tez sie kupuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:33 am
BeeWolf_san Masz racje ... gadasz z sensem to mi sie podoba ... gonk ee no nie krzyw buźki biggrin tez sie ciesze zecie widze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:34 am
Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka spoko, mi tez nie podpina :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya czeeeeeee.....hey wolf nie idziesz do gry 3nodding wlasnie jestem w niejjj ... ;] Zachwilke skocze tylko torenta wyłącze biggrin .. jest jakieś hasło ? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Morrigan666 A jak to jest ze niektorzy maja elfie uszka i kocie ogony? To tez sie kupuje? wiesz trzeba sie takim urodzic wink a na serio to poszukaj tych itemkow w markecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:35 am
BeeWolf_san Ntsumi_Aya czeeeeeee.....hey wolf nie idziesz do gry 3nodding wlasnie jestem w niejjj ... ;] Zachwilke skocze tylko torenta wyłącze biggrin .. jest jakieś hasło ? whee zaadne ;]]]]] to ja lece grac ;];];]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:35 am
Delisa Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka 4laugh fajowsko wygladasz whee Ooo dziękuje i witaj 4laugh
Ale chyba powinno podpiąć włosy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:37 am
Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:37 am
Lavagetas_heqetai Morrigan666 A jak to jest ze niektorzy maja elfie uszka i kocie ogony? To tez sie kupuje? wiesz trzeba sie takim urodzic wink a na serio to poszukaj tych itemkow w markecie 3nodding dzieki, kupie jak bedzie mnie stac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:38 am
Akiko Tamashii Nerai Witam wszystkich 3nodding Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek hejka spoko, mi tez nie podpina :/ Tajniaste O.o ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:38 am
Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD a nie prawda! elfie uszy i kocie mozna znalesc na ulicy!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:39 am
ech.. nio dobra ja już lece... Papapapa wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:40 am
Nerai ech.. nio dobra ja już lece... Papapapa wszystkim pay pay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:40 am
Delein Lavagetas_heqetai hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :* Z przyjemnością ^^ Mogę potwierdzić, że praktykę masz już opanowaną *^^* Bo elfie uszka noszą tylko wybrańcy XD hehe XD taa blaugh poza tym zeby miec takie uszy trzebabylo bc w dziecinstwie niegrzecznym zeby dorosli mieli za co ciagnac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|