|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:25 am
no i mam juz nowy list 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:26 am
Lavagetas_heqetai Delein Zawsze warto spróbować :3 Do czego ty mnie namawiasz ty demoralizatorze jeden!!! 4laugh no co, mala demoralizacja jeszcze nikomu nie zaszkodzila :] niah nia, chyba zrobie sobie specjalizacje demoralizatora :* A to ty nie masz jeszcze? XD *całuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Delein BeeWolf_san Konnichiwa ... Konbawa ... xd ... Siemanko ... O Rysuneczek jak cie dawno nie widziałem zywego ! A coś martwego go widział? XD Zawsze jak sie pojawiam to on ucieka ... albo juz go nie ma a jego avatarek ma takie smutne puste oczy !!! blaugh qrcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Danii no i mam juz nowy list 3nodding nie chwal sie ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:27 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein Zawsze warto spróbować :3 Do czego ty mnie namawiasz ty demoralizatorze jeden!!! 4laugh no co, mala demoralizacja jeszcze nikomu nie zaszkodzila :] niah nia, chyba zrobie sobie specjalizacje demoralizatora :* A to ty nie masz jeszcze? XD *całuje* no patrz jakos nie mam XD ale da sie zrobic blaugh :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:29 am
Akiko Tamashii Danii no i mam juz nowy list 3nodding nie chwal sie >< ja sie ciesze na glos xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:30 am
Danii Akiko Tamashii Danii no i mam juz nowy list 3nodding nie chwal sie >< ja sie ciesze na glos xp zachowaj to dla siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Zawsze warto spróbować :3 Do czego ty mnie namawiasz ty demoralizatorze jeden!!! 4laugh no co, mala demoralizacja jeszcze nikomu nie zaszkodzila :] niah nia, chyba zrobie sobie specjalizacje demoralizatora :* A to ty nie masz jeszcze? XD *całuje* no patrz jakos nie mam XD ale da sie zrobic blaugh :* Na to są jakieś testy? Bo ja mogę poręczyć za Ciebie *^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:31 am
Witam wszystkich 3nodding
Mam pytanie... dlaczego skoro jestem w berecie [łehe... xd ] nie podpina mi włosów? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Masz racje ... gadasz z sensem to mi sie podoba ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Lavagetas_heqetai Delein Lavagetas_heqetai Delein Zawsze warto spróbować :3 Do czego ty mnie namawiasz ty demoralizatorze jeden!!! 4laugh no co, mala demoralizacja jeszcze nikomu nie zaszkodzila :] niah nia, chyba zrobie sobie specjalizacje demoralizatora :* A to ty nie masz jeszcze? XD *całuje* no patrz jakos nie mam XD ale da sie zrobic blaugh :* Na to są jakieś testy? Bo ja mogę poręczyć za Ciebie *^^* hehe no prosze co za oddanie, juz wiem jaka bedzie moja magisterka, posluzysz mi za przyklad:] :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Danii Akiko Tamashii Danii no i mam juz nowy list 3nodding nie chwal sie >< ja sie ciesze na glos xp zachowaj to dla siebie xp nie moja wina ze taki ma harakter
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:32 am
czeeeeeee.....hey wolf nie idziesz do gry 3nodding wlasnie jestem w niejjj ... ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|