|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:52 am
Danii Cirilla witam,my sie chyba nei znamy *podaje dlon na przywitanie* Cirilla jestem, mow mi Ciri.. 3nodding czesc mi manii xd xp hyba troche to gupio zabrzmialo 3nodding spoko, brzmi dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:54 am
*pojawia się obok Pisarza wieszając mu się na szyi* *cmok*
Avsko patataje!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:57 am
Kukus Lavagetas_heqetai Kukus sześć, Rysuneczku heart wink XD hyhy czesc , sobie pozapisuje wszystkie swoje ksywki blaugh ja też muszę... bo mi się kończą pomysły sweatdrop ale spokojnie, ja sobie poradze... słownik w domu jest blaugh hehe to czekam na innowacje i licze na inwencje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:02 am
Delein *pojawia się obok Pisarza wieszając mu się na szyi* *cmok* Avsko patataje! hej hej co slychac ciekawego?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:04 am
Lavagetas_heqetai Delein *pojawia się obok Pisarza wieszając mu się na szyi* *cmok* Avsko patataje! hej hej co slychac ciekawego?^^A stara bieda...nic nowego poza tym, że jak teraz kończę lekcje, to jest już ciemno i się muszę tarabanić przez moją zakazaną dzielnicę == A co tam u Ciebie? Jak tam studiowanie? *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:08 am
Delein Lavagetas_heqetai Delein *pojawia się obok Pisarza wieszając mu się na szyi* *cmok* Avsko patataje! hej hej co slychac ciekawego?^^A stara bieda...nic nowego poza tym, że jak teraz kończę lekcje, to jest już ciemno i się muszę tarabanić przez moją zakazaną dzielnicę == A co tam u Ciebie? Jak tam studiowanie? *przytula* uu no to kanał, sobie załatw jakas obstawe, a u mnie nic ciekawego, kolokwium za kolokwium sie ciagnie no ale za to ja juz mam weekend no i ponooc mamy miec jakas impre integracyjna- juz to widze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:10 am
hejka 4laugh jestem na jakies polgodzinki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:11 am
Delisa hejka 4laugh jestem na jakies polgodzinki ^^ heyka M
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:12 am
Lavagetas_heqetai uu no to kanał, sobie załatw jakas obstawe, a u mnie nic ciekawego, kolokwium za kolokwium sie ciagnie no ale za to ja juz mam weekend no i ponooc mamy miec jakas impre integracyjna- juz to widze XD Obstawę? Jaką obstawę!? Na mój widok ludzie sami uciekają :3 Już łikend? Kurde a ja jeszcze muszę jutro umierać == Hehe...hm...imprezy integracyjne to jest to, co tygryski lubią najbardziej *^^* Ave Delisa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:13 am
Danii Delisa hejka 4laugh jestem na jakies polgodzinki ^^ heyka M^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:13 am
witaj, Aki heart potwierdź trejd, Aki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:14 am
Kukus witaj, Aki heart potwierdź trejd, Aki blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 9:16 am
Tatusiek Witam ludziska!! Co tam u was?? tatusiek, skad masz kase na te ciuchy? eek (worce z agdozune mama kroki)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|