|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:33 am
oki lece papatki trzymajcie sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa dark wampirek Delisa hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying Nu sad Ale nie powiedzieli co sie stalo z Walterem i Andersonem i Victorią stare no wlasnie stressed i jeszcze co sie stalo z alucardem blaugh No Alucarda jeszcze na koniec pokazali wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Czesć wszystkim ^^ yeah, przeżyłam sprawdzian z biologi a dziś na dzieńdobry dostałam pinklinka whee cze 3nodding mam jacked up gloves 2003 whee ps: napisałaś sms do jacola stare gonk delisa: nie wiem ile jeszcze nie przeczytałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:34 am
Delisa oki lece papatki trzymajcie sie wink 3maj się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:36 am
Delisa oki lece papatki trzymajcie sie wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:36 am
Sayokun Rynn the Vampire Czesć wszystkim ^^ yeah, przeżyłam sprawdzian z biologi a dziś na dzieńdobry dostałam pinklinka whee cze 3nodding mam jacked up gloves 2003 whee ps: napisałaś sms do jacola stare gonk delisa: nie wiem ile jeszcze nie przeczytałem sweatdrop no wysłałam mu no gonk fajnie, że masz jacked upy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:40 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Czesć wszystkim ^^ yeah, przeżyłam sprawdzian z biologi a dziś na dzieńdobry dostałam pinklinka whee cze 3nodding mam jacked up gloves 2003 whee ps: napisałaś sms do jacola stare gonk delisa: nie wiem ile jeszcze nie przeczytałem sweatdrop no wysłałam mu no gonk fajnie, że masz jacked upy whee jacola jest jeszcze tródniej namówić do czegoś niż zdenerowoać sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:50 am
siema siema .... Sayo widziałem ze 1 CD nagrałeś ... biggrin ..wporzo !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:52 am
BeeWolf_san siema siema .... Sayo widziałem ze 1 CD nagrałeś ... biggrin ..wporzo !! xd cze jak widać przez mojego kuzynka i ty i rynn nie ma płytek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:54 am
Sayokun BeeWolf_san siema siema .... Sayo widziałem ze 1 CD nagrałeś ... biggrin ..wporzo !! xd cze jak widać przez mojego kuzynka i ty i rynn nie ma płytek sweatdrop spoko ja i tak musze jesze cze Zakupić ..przydł by sie pak ze 100 bo braknie mi .... Taka propo co miałęm nagrać ... masz gdzies zapisane :> ..ups ... tobie 2 CD Yume 11 ... Znajomemu z innego forum 40 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:56 am
eek ej co się dzieje próbuje wystawić ju gloves w markecie i nie ma ich w moich żeczach ale mogę je założyć eek eek eek
bee: keishin oav... chyba sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:58 am
Sayokun eek ej co się dzieje próbuje wystawić ju gloves w markecie i nie ma ich w moich żeczach ale mogę je założyć eek eek eek bee: keishin oav... chyba sweatdrop dobra mam mase zamwowien wiec utonoles w tytułach wink ... haha skikne zlukam jakis serialik po czesci .PA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:02 am
łeee...tak dawno nie dostałam gifa że już zapomniałam jak to wygląda crying crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:02 am
BeeWolf_san Sayokun eek ej co się dzieje próbuje wystawić ju gloves w markecie i nie ma ich w moich żeczach ale mogę je założyć eek eek eek bee: keishin oav... chyba sweatdrop dobra mam mase zamwowien wiec utonoles w tytułach wink ... haha skikne zlukam jakis serialik po czesci .PA narazie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 8:03 am
Lady Karen łeee...tak dawno nie dostałam gifa że już zapomniałam jak to wygląda crying crying crying crying crying crying crying czego nie dostałaś?????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|