|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:23 am
Sayokun Delisa Lady Karen czesc deli...slodki avatarek whee dziekuje 4laugh gdzie dojechal eek sweatdrop do mojego domu xd 4 tomy xd xd xd Japońska wersja?? Czy już po polsku doszli do 4??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ludzie, ja się zwijam! Na razie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:24 am
dark wampirek Sayokun Delisa Lady Karen czesc deli...slodki avatarek whee dziekuje 4laugh gdzie dojechal eek sweatdrop do mojego domu xd 4 tomy xd xd xd Japońska wersja?? Czy już po polsku doszli do 4?? dośli dośli whee ale na 5 muszę czekać do 24 grudzia i i tak pewnie spuźnią się z wydaniem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:24 am
Czarny Dobra ludzie, ja się zwijam! Na razie! nara. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:25 am
Czarny Dobra ludzie, ja się zwijam! Na razie! narka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun ale na 5 muszę czekać do 24 grudzia i i tak pewnie spuźnią się z wydaniem sweatdrop Już 4?? gonk a ja nadal na 1 stoję stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:26 am
Delisa hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying wiem crying i znowu crest of the stars puścili sweatdrop na szczęście manga jest dłuższa niż seria tv xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:26 am
Delisa hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying Nu sad Ale nie powiedzieli co sie stalo z Walterem i Andersonem i Victorią stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:27 am
Czesć wszystkim ^^ yeah, przeżyłam sprawdzian z biologi a dziś na dzieńdobry dostałam pinklinka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:28 am
Sayokun wiem crying i znowu crest of the stars puścili sweatdrop na szczęście manga jest dłuższa niż seria tv xd na pewno whee nie znam sie ale czy to co puscili (te 13 odcinkow) to ile to bylo z 1 tomu ? pol toma caly czy ile ??? ps. a w trunku - Bompin' Blue Head Gear wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:30 am
Sayokun Delisa hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying wiem crying i znowu crest of the stars puścili sweatdrop na szczęście manga jest dłuższa niż seria tv xd A Crest fajne jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:31 am
Rynn the Vampire Czesć wszystkim ^^ yeah, przeżyłam sprawdzian z biologi a dziś na dzieńdobry dostałam pinklinka whee Heja^^ A ja na swoim wczorajszym omało zawału nie dostałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 7:32 am
dark wampirek Delisa hejka 4laugh eek mialam trunka whee papatki czarny sad a propo hellsinga to ja go ogladalam na hyper o 22 i przedwczoraj byl 13 odcinek i koniec crying łeeeeeeeeee crying Nu sad Ale nie powiedzieli co sie stalo z Walterem i Andersonem i Victorią stare no wlasnie stressed i jeszcze co sie stalo z alucardem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|