|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:27 pm
Baliaur Jaswinder Baliaur Jaswinder tu tez nikogo... sweatdrop LIPA! uuuuuuu malpa prosto z kapieli jest rofl a wlasni jaka to jes godzina 9pm pst?
Pczy Cie złłłłłłłłlly duch opetal 3nodding nie wiem zła godzina... bardzo zła... Moze, moze, zobaczymy. Ciekawe czy o tej godzinie bede jeszcze trzezwa rofl 4laugh *hik* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:30 pm
uu 4laugh trening przed sylwestrem? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:32 pm
ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:33 pm
Baliaur uu 4laugh trening przed sylwestrem? whee nie... ja zostaje w domu na sylwestra... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:34 pm
Twisted_Exile ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja widzialam Bee u polakow... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:36 pm
Twisted_Exile ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja a to ciemu? 4laugh ninja #The Doors - COśtam @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:37 pm
Baliaur Twisted_Exile ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja a to ciemu? 4laugh ninja #The Doors - COśtam @_@
stare za to co mam w opisie stare lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:37 pm
Jaswinder Baliaur uu 4laugh trening przed sylwestrem? whee nie... ja zostaje w domu na sylwestra... stare Ne mow hop wink Ew. w domu mozna kogos 'przygarnac' i tez sie dobrze bawic.... no problemo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:40 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja a to ciemu? 4laugh ninja #The Doors - COśtam @_@
stare za to co mam w opisie stare lol twisted Czekaj bo ja tlena sierota wylaczylam, wkurwial mnie.......
//edit: rofl lol rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:41 pm
Baliaur Jaswinder Baliaur uu 4laugh trening przed sylwestrem? whee nie... ja zostaje w domu na sylwestra... stare Ne mow hop wink Ew. w domu mozna kogos 'przygarnac' i tez sie dobrze bawic.... no problemo nie mozna... moja mama nie wyszla na sylwka z domu nigdy w zyciu chyba i jeszcze o 12 idzie spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:42 pm
zatem... czeka mnie sylwek przy kompie rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:42 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja szuka Bee by go zamordowac stare mrgreen twisted ninja a to ciemu? 4laugh ninja #The Doors - COśtam @_@
stare za to co mam w opisie stare lol twisted Czekaj bo ja tlena sierota wylaczylam, wkurwial mnie.......
//edit: rofl lol rofl zabije ta upierdliwa pszczole stare mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:44 pm
Jaswinder zatem... czeka mnie sylwek przy kompie rofl uuu, to zle, to przynajmniej sobie obok kompjuterka postaw jakas ladna butelczyne wina @_@
Moni a Ty nie wiedzialas ze sie telefon na noc w y c i s z a question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:47 pm
Baliaur Jaswinder zatem... czeka mnie sylwek przy kompie rofl uuu, to zle, to przynajmniej sobie obok kompjuterka postaw jakas ladna butelczyne wina @_@
Moni a Ty nie wiedzialas ze sie telefon na noc w y c i s z a question kurwa zapomnialam wyciszyc o ... @_@ oj juz wiem jak ja jutro sie rozerwe albo inaczej kogos rozerwe lol mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:49 pm
Twisted_Exile Baliaur Jaswinder zatem... czeka mnie sylwek przy kompie rofl uuu, to zle, to przynajmniej sobie obok kompjuterka postaw jakas ladna butelczyne wina @_@
Moni a Ty nie wiedzialas ze sie telefon na noc w y c i s z a question kurwa zapomnialam wyciszyc o ... @_@ oj juz wiem jak ja jutro sie rozerwe albo inaczej kogos rozerwe lol mrgreen twisted I tak trzymac cool ja tez jak sie ktos nie odezwie, to tego kogos rozerwe z premedytacja mrgreen heart [ja nie wyciszam na noc bo mnie phon by nie obudzil XD]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|