|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:50 am
[madog] Night_Lady [madog] Night_Lady [madog] no i co Night_Lady nic nie muwisz NET MI NIE DZIAŁAŁ, wiesz musisz mi cosik narzucic wtedy lepiej pracuję whee ok to może na początek piękny opis naszej gildi - po co jest , co tu wyprawiamy i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie ok postaram sie jzu na dziś ale jak nie to jutro rano i gdzie Ci to przesłac?? ps. długie ma byc?na PMa długie na tyle na ile ci inwencji twurczej starczy masz jak w banku, tylko jakby co to póżniej popraw, bo moze być troszke nie jasne, zreszta zobacz moje notki na blogu jesli sie mniej wiecej pokapujesz tzn ze piszę ok, a jesli nie tzn, ze nie logicznie smile i wtedy sie zastanów czy mnie chcesz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:50 am
[madog] Nox możesz mi już na email swoje arty wysłać sa tu na mojej galeri w gai a jak zeskanuje reszte to ci przesle na maila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:51 am
Cirilla nox123 Cirilla juuuuuup Nox, witaj 3nodding *przytulas* takei zawze mialam pytanie, jak sie zwie twoja zona na gai? sweatdrop Kamilka naj piekniej sza i naj wspanialsza kobieta na calym swiecie kocham ja ponad swe zycie heart heart heart bez urazy dla wszystkich innych kobiet ale ja tak wlasnie ja widze spoko, ja tylko sie chcioam dowiedziec imienia xd ale jak ktos mnie pyta o moja zonke to takei cudowne mysli mnie nachodza i musze cos w tym stylu napisac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:51 am
nox123 [madog] Nox możesz mi już na email swoje arty wysłać sa tu na mojej galeri w gai a jak zeskanuje reszte to ci przesle na maila ok czekam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:53 am
Night_Lady [madog] Night_Lady [madog] ok to może na początek piękny opis naszej gildi - po co jest , co tu wyprawiamy i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie ok postaram sie jzu na dziś ale jak nie to jutro rano i gdzie Ci to przesłac?? ps. długie ma byc?na PMa długie na tyle na ile ci inwencji twurczej starczy masz jak w banku, tylko jakby co to póżniej popraw, bo moze być troszke nie jasne, zreszta zobacz moje notki na blogu jesli sie mniej wiecej pokapujesz tzn ze piszę ok, a jesli nie tzn, ze nie logicznie smile i wtedy sie zastanów czy mnie chcesz sweatdrop jak by nie było to i tak jesteś mile widziana, im więcej rąk - klawiatur xd do pracy tym lepsza, pełniejsza, ciekawsza stronka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:55 am
[madog] nox123 [madog] Nox możesz mi już na email swoje arty wysłać sa tu na mojej galeri w gai a jak zeskanuje reszte to ci przesle na maila ok czekam tu masz link do mojej galeri GALERIAi jak chcesz to na stronie mozesz wspomniec omojej gildi 3nodding link jest na dole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:00 am
a jak moge sie zarejestrowac u ciebie na stronie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:00 am
[madog] jak by nie było to i tak jesteś mile widziana, im więcej rąk - klawiatur xd do pracy tym lepsza, pełniejsza, ciekawsza stronka ok, juz sprzątne i biore sie do roboty biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:10 am
no bo nikt mi nie odpowiedzial itak za 20 min lece i ogulnie to znow zapraszam wszystkich do mojej gilgi GILDIA RPG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:11 am
nox123 a jak moge sie zarejestrowac u ciebie na stronie?? narazie możesz sobie konto zarezerwować czyli wysłać mi na PM chęć założenia konta (nick i hasło) - same konta ruszą tak pod koniec przyszłego tygodnia wraz z galerią i działem questy gdzie ludzich podawać będą wszyskie linki do swoich questów sklepów itp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 no bo nikt mi nie odpowiedzial itak za 20 min lece i ogulnie to znow zapraszam wszystkich do mojej gilgi GILDIA RPG opłaca sie miec parę gai??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|