|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:15 am
ok, to ja sie łapię, jak można smile coś jeszcze pomóc?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:16 am
nie jestem dobra w te klocki sorry sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:20 am
Night_Lady ok, to ja sie łapię, jak można smile coś jeszcze pomóc?? biggrin jak chcesz to morzesz pisać artykuły do istniejących działów albo stworzyć swój nowy, jestem otwarty na wszelkie propzycje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:26 am
no i co Night_Lady nic nie muwisz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:31 am
[madog] no i co Night_Lady nic nie muwisz NET MI NIE DZIAŁAŁ, wiesz musisz mi cosik narzucic wtedy lepiej pracuję whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:34 am
Night_Lady [madog] no i co Night_Lady nic nie muwisz NET MI NIE DZIAŁAŁ, wiesz musisz mi cosik narzucic wtedy lepiej pracuję whee ok to może na początek piękny opis naszej gildi - po co jest , co tu wyprawiamy i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:41 am
[madog] Night_Lady no całkiem ładnie, ale czemu to ma służyc?? a czemu służyła stronka Kage - robie mu konkurencje to jeszcze wersja bardzo beta ale może awansuje na oficjalną gildiową stronę domową wreszcie sie ujawniiliscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:42 am
nox123 [madog] Night_Lady no całkiem ładnie, ale czemu to ma służyc?? a czemu służyła stronka Kage - robie mu konkurencje to jeszcze wersja bardzo beta ale może awansuje na oficjalną gildiową stronę domową wreszcie sie ujawniiliscie kiedyś trzeba było
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:43 am
[madog] Night_Lady [madog] no i co Night_Lady nic nie muwisz NET MI NIE DZIAŁAŁ, wiesz musisz mi cosik narzucic wtedy lepiej pracuję whee ok to może na początek piękny opis naszej gildi - po co jest , co tu wyprawiamy i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie ok postaram sie jzu na dziś ale jak nie to jutro rano i gdzie Ci to przesłac?? ps. długie ma byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:43 am
juuuuuup Nox, witaj 3nodding *przytulas* takei zawze mialam pytanie, jak sie zwie twoja zona na gai? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:46 am
Cirilla juuuuuup Nox, witaj 3nodding *przytulas* takei zawze mialam pytanie, jak sie zwie twoja zona na gai? sweatdrop Kamilka naj piekniej sza i naj wspanialsza kobieta na calym swiecie kocham ja ponad swe zycie heart heart heart bez urazy dla wszystkich innych kobiet ale ja tak wlasnie ja widze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:46 am
Night_Lady [madog] Night_Lady [madog] no i co Night_Lady nic nie muwisz NET MI NIE DZIAŁAŁ, wiesz musisz mi cosik narzucic wtedy lepiej pracuję whee ok to może na początek piękny opis naszej gildi - po co jest , co tu wyprawiamy i co Ci tam jeszcze do głowy przyjdzie ok postaram sie jzu na dziś ale jak nie to jutro rano i gdzie Ci to przesłac?? ps. długie ma byc?na PMa długie na tyle na ile ci inwencji twurczej starczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 4:48 am
nox123 Cirilla juuuuuup Nox, witaj 3nodding *przytulas* takei zawze mialam pytanie, jak sie zwie twoja zona na gai? sweatdrop Kamilka naj piekniej sza i naj wspanialsza kobieta na calym swiecie kocham ja ponad swe zycie heart heart heart bez urazy dla wszystkich innych kobiet ale ja tak wlasnie ja widze spoko, ja tylko sie chcioam dowiedziec imienia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|