|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:58 pm
Baliaur Twisted_Exile mrgreen to fajnie ze sie tam niewybieram mrgreen Kocura chyba gdzies wcielo rofl mrgreen twisted Pewno w sniegu gdzies utknal rofl To sie niewybieraj.... twoja wola pirate
nic mnie do szczecina nie ciagnie nikt nie zaprasza rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:01 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile mrgreen to fajnie ze sie tam niewybieram mrgreen Kocura chyba gdzies wcielo rofl mrgreen twisted Pewno w sniegu gdzies utknal rofl To sie niewybieraj.... twoja wola pirate
nic mnie do szczecina nie ciagnie nikt nie zaprasza rofl mrgreen twisted No ja do szczecina tez Cie nie zaprosze rolleyes ew do takiej fajnej wsi pod szczecinem rofl Ale na sylwestra mozesz mnie odwiedzic ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:02 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile mrgreen to fajnie ze sie tam niewybieram mrgreen Kocura chyba gdzies wcielo rofl mrgreen twisted Pewno w sniegu gdzies utknal rofl To sie niewybieraj.... twoja wola pirate
nic mnie do szczecina nie ciagnie nikt nie zaprasza rofl mrgreen twisted No ja do szczecina tez Cie nie zaprosze rolleyes Ale na sylwestra mozesz mnie odwiedzic ninja rolleyes ani w te okolice mrgreen juz mam plany na sylwka nie takie jak chcialam ale mam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:06 pm
Twisted_Exile rolleyes ani w te okolice mrgreen juz mam plany na sylwka nie takie jak chcialam ale mam mrgreen twisted A jakie chcialas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:07 pm
Baliaur Twisted_Exile rolleyes ani w te okolice mrgreen juz mam plany na sylwka nie takie jak chcialam ale mam mrgreen twisted A jakie chcialas? ninja mialm jeden plan ktory chcialm by wypalil ale dupa blada z tego blaugh mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:09 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rolleyes ani w te okolice mrgreen juz mam plany na sylwka nie takie jak chcialam ale mam mrgreen twisted A jakie chcialas? ninja mialm jeden plan ktory chcialm by wypalil ale dupa blada z tego blaugh mrgreen twisted ninja a ja wlasnie sobie przypomnialam ze Agata pewno juz gdzies idzie crying Ooo Moni cos knula :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:09 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile rolleyes ani w te okolice mrgreen juz mam plany na sylwka nie takie jak chcialam ale mam mrgreen twisted A jakie chcialas? ninja mialm jeden plan ktory chcialm by wypalil ale dupa blada z tego blaugh mrgreen twisted ninja a ja wlasnie sobie przypomnialam ze Agata pewno juz gdzies idzie crying Ooo Moni cos knula :] tak cos niecnego rofl mrgreen twisted le juz nie knuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 2:10 pm
kyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pojebalo mnie............ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:07 pm
oi!
nudno u polakow to przyszlam do ruskich... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:11 pm
tu tez nikogo... sweatdrop
LIPA!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:16 pm
Jaswinder tu tez nikogo... sweatdrop LIPA! uuuuuuu malpa prosto z kapieli jest rofl a wlasni jaka to jes godzina 9pm pst?
Pczy Cie złłłłłłłłlly duch opetal 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:18 pm
Baliaur Jaswinder tu tez nikogo... sweatdrop LIPA! uuuuuuu malpa prosto z kapieli jest rofl a wlasni jaka to jes godzina 9pm pst?
Pczy Cie złłłłłłłłlly duch opetal 3nodding nie wiem zła godzina... bardzo zła...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:24 pm
Jaswinder Baliaur Jaswinder tu tez nikogo... sweatdrop LIPA! uuuuuuu malpa prosto z kapieli jest rofl a wlasni jaka to jes godzina 9pm pst?
Pczy Cie złłłłłłłłlly duch opetal 3nodding nie wiem zła godzina... bardzo zła... Moze, moze, zobaczymy. Ciekawe czy o tej godzinie bede jeszcze trzezwa rofl 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|