|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:44 am
Lady Karen Cir,,,witam ponownie...i co znowu same jestyeśmy na gai?!....jezu gdzie ci faceci ...gdzie te chłopy.... Ale bez nich to i chyba lepiej blaugh troche sie pospieszylas stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:48 am
Lady Karen Cir,,,witam ponownie...i co znowu same jestyeśmy na gai?!....jezu gdzie ci faceci ...gdzie te chłopy.... Ale bez nich to i chyba lepiej blaugh no tak bywa, aj eraz chora jestem dlatego siedze przed kompem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:49 am
nox123 Lady Karen Cir,,,witam ponownie...i co znowu same jestyeśmy na gai?!....jezu gdzie ci faceci ...gdzie te chłopy.... Ale bez nich to i chyba lepiej blaugh troche sie pospieszylas stare no dobra dobra...wiec jesteś rodzynek stressed ..może być stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:51 am
Lady Karen nox123 Lady Karen Cir,,,witam ponownie...i co znowu same jestyeśmy na gai?!....jezu gdzie ci faceci ...gdzie te chłopy.... Ale bez nich to i chyba lepiej blaugh troche sie pospieszylas stare no dobra dobra...wiec jesteś rodzynek stressed ..może być stare hahaha biggrin xd no wiec nox, jednak jestes ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:54 am
Cirilla Lady Karen nox123 Lady Karen Cir,,,witam ponownie...i co znowu same jestyeśmy na gai?!....jezu gdzie ci faceci ...gdzie te chłopy.... Ale bez nich to i chyba lepiej blaugh troche sie pospieszylas stare no dobra dobra...wiec jesteś rodzynek stressed ..może być stare hahaha biggrin xd no wiec nox, jednak jestes ^^ a co mi szkodzi tyle zeznow za chwiel znikte bo bede mial nastepny odcinek biggrin mam nadzieje ze rodzynek nie bylo w znaczeniu slodki stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:55 am
ej no! dopisałam odpowiedz na PONAD SILY jakby co wink pytanie z innej beczki, jak mzona podnosic sobie urok? blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 2:59 am
Cirilla ej no! dopisałam odpowiedz na PONAD SILY jakby co wink pytanie z innej beczki, jak mzona podnosic sobie urok? blaugh 3nodding najlatwiej za PD ja tam mam postac bardzo urocza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:01 am
nox123 Cirilla ej no! dopisałam odpowiedz na PONAD SILY jakby co wink pytanie z innej beczki, jak mzona podnosic sobie urok? blaugh 3nodding najlatwiej za PD ja tam mam postac bardzo urocza zauwazyłam... 3nodding jak to bard wink hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:04 am
lubie grac postaci ktora nie umie walczyc
ale zato jet dobra w czarach i myslenu albo rozbawianiu towazycha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:06 am
nox123 lubie grac postaci ktora nie umie walczyc ale zato jet dobra w czarach i myslenu albo rozbawianiu towazycha hehe... zapowiada sie dobra zabawa wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:07 am
Cirilla nox123 lubie grac postaci ktora nie umie walczyc ale zato jet dobra w czarach i myslenu albo rozbawianiu towazycha hehe... zapowiada sie dobra zabawa wink blaugh mam nadzieje ze ktos sie jeszcze przylaczy do tej gry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:09 am
nox123 Cirilla nox123 lubie grac postaci ktora nie umie walczyc ale zato jet dobra w czarach i myslenu albo rozbawianiu towazycha hehe... zapowiada sie dobra zabawa wink blaugh mam nadzieje ze ktos sie jeszcze przylaczy do tej gry pewnie tak tylko nikogo o tej porze ni ma 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 3:17 am
wsumie racj przeciez wczoraj w nocy zrobilem ten topik wiesz dokladnie jak on dziala np tera zty mozesz poprowadzic kelnera lub kelnerke ktora nas obsluzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|