|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:06 am
Elijon Cirilla Elijon tak mysle o targu ale jescze niewiem jakie zasady maj tam panowac wiec jeszcze nie zrobilem jak masz jakis pomysl to dzialaj jak cos wymysle to ci napsize wink zaraz lece, ebdziesz za godzine, półtorej? niemam pojecia bo moze bede cos obladal albo jakas sprawe zalatwial niewiem ok, ja bede gdzies za godzinke, lub połtorej. tak tylko uporzddzam jakbys byl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:08 am
Cirilla Elijon Cirilla Elijon tak mysle o targu ale jescze niewiem jakie zasady maj tam panowac wiec jeszcze nie zrobilem jak masz jakis pomysl to dzialaj jak cos wymysle to ci napsize wink zaraz lece, ebdziesz za godzine, półtorej? niemam pojecia bo moze bede cos obladal albo jakas sprawe zalatwial niewiem ok, ja bede gdzies za godzinke, lub połtorej. tak tylko uporzddzam jakbys byl 3nodding spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:08 am
hel jak już się stawicie ponownie to puście mi posta żebym wiedziała że warto zawitać ponownie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:11 am
Lady Karen hel jak już się stawicie ponownie to puście mi posta żebym wiedziała że warto zawitać ponownie tk, jest PM ci poslemy, ateraz papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:27 am
Czaść wszystkim!!!!!jak milo znow odwiedzic gaje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:30 am
Witka ludziska - wpadłem tylko na chwilunie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:37 am
[madog] Witka ludziska - wpadłem tylko na chwilunie siemanko maly co tam u ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:39 am
witam wszystkich. 3nodding *macha* Jaki temat krulyje? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:40 am
Natalii [madog] Witka ludziska - wpadłem tylko na chwilunie siemanko maly co tam u ciebie? mały - mo wiesz ty co jak w padniesz do G-D to się zmieżymy xd i wtedy wyjdie kto jest mały mam już gotowca do inkubatora - nasze pierwsze dziecko - taki fajny bobasek z tego wyszedł xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:51 am
eloo smile jestem chora wiec moge sobie z Wami tutaj popisać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:52 am
Night_Lady eloo smile jestem chora wiec moge sobie z Wami tutaj popisać smile
to jesteśmy w tyej samej sytuacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 04, 2004 1:56 am
Kopciuszek Night_Lady eloo smile jestem chora wiec moge sobie z Wami tutaj popisać smile
to jesteśmy w tyej samej sytuacji. mam chore gardziołko, a Ty??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|