|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:43 pm
Muezzin *Pada dokładnie na swoim dywaniku* Hrrr..... hrrr...... echnsddsd.... *zasypia* a jak wasz strona
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:46 pm
*WYBUCH* Ałć.... *Muezzin czały czarny siedzi otumaniony* ehmmm... pomogło tylko mały ból... wszystkiego pozostał.
elo Nox123 !!! Co tam u ciebie ! stronka jest teraz w fazie testów. Jest o niebo ulepszona. Jeszcze mały lifting i będzie git biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:47 pm
nox123 Muezzin *Pada dokładnie na swoim dywaniku* Hrrr..... hrrr...... echnsddsd.... *zasypia* a jak wasz strona Słyszałem że masz własną Gildie. To prawda? wiesz dawno mnie tu nie było.ale teraz będetu co wieczór 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:48 pm
Muezzin *WYBUCH* Ałć.... *Muezzin czały czarny siedzi otumaniony* ehmmm... pomogło tylko mały ból... wszystkiego pozostał. elo Nox123 !!! Co tam u ciebie ! stronka jest teraz w fazie testów. Jest o niebo ulepszona. Jeszcze mały lifting i będzie git biggrin a widziales moja gildie? biggrin jaknie to sobie kliknij na link po demna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:51 pm
nox123 Muezzin *WYBUCH* Ałć.... *Muezzin czały czarny siedzi otumaniony* ehmmm... pomogło tylko mały ból... wszystkiego pozostał. elo Nox123 !!! Co tam u ciebie ! stronka jest teraz w fazie testów. Jest o niebo ulepszona. Jeszcze mały lifting i będzie git biggrin a widziales moja gildie? biggrin jaknie to sobie kliknij na link po demna Hmm... popatrzmy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:55 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:58 pm
o kutwa mać sam to wszystko wymyśliłeś? Bardzo dobre musze zarwać następna nocke nad tym... Jak wsjo przeczytam i załapie bakcyla to się zapisze (czyli w weekend będe w twojej Gildii xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:00 pm
Muezzin o kutwa mać sam to wszystko wymyśliłeś? Bardzo dobre musze zarwać następna nocke nad tym... Jak wsjo przeczytam i załapie bakcyla to się zapisze (czyli w weekend będe w twojej Gildii xd ) zapraszam serdecznie i bardzo cie ciesze ze ci sie podoba a codo pisania to ja uwielbiam takie zeczy i zawsze cos wymyslam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:05 pm
nox123 ... zapraszam serdecznie i bardzo cie ciesze ze ci sie podoba a codo pisania to ja uwielbiam takie zeczy i zawsze cos wymyslam biggrin Co napisać w rejestracji?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:06 pm
]nox przyjmij mnie bojak nieto wryj biggrin
co chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:07 pm
nox123 ]nox przyjmij mnie bojak nieto wryj biggrin co chcesz Dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:09 pm
Muezzin nox123 ]nox przyjmij mnie bojak nieto wryj biggrin co chcesz Dobre biggrin dobra ja ide anime ogladac nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:09 pm
nox123 ]nox przyjmij mnie bojak nieto wryj biggrin co chcesz No poszło... To co przechodzimy do tłoku ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:10 pm
nox123 Muezzin nox123 ]nox przyjmij mnie bojak nieto wryj biggrin co chcesz Dobre biggrin dobra ja ide anime ogladac nara sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 3:16 pm
A ja w takim razie ide jeszcze pobiegać po gaii... Poangolimy troche h hi hi hi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|