|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:25 pm
BeeWolf_san HeeroX a kiedy sie z nia spodkasz wrescie ? Juz bylo blisko Ale nie wypalilo crying ..ale licze ze juz niedlugo heart No to lece .... W spodniach nie chce chodzić woli sukienki, chce byc podobny do malej panienki" powodzenia biggrin *macha za nim*............ kompletnie zalany stare .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:26 pm
BeeWolf_san HeeroX a kiedy sie z nia spodkasz wrescie ? Juz bylo blisko Ale nie wypalilo crying ..ale licze ze juz niedlugo heart No to lece .... W spodniach nie chce chodzić woli sukienki, chce byc podobny do malej panienki"Trzym się ! *zamyka oczy i łyka paliwo* O KUTWA !!! redface stressed domokun mad *pada na ziemię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:28 pm
Muezzin BeeWolf_san HeeroX a kiedy sie z nia spodkasz wrescie ? Juz bylo blisko Ale nie wypalilo crying ..ale licze ze juz niedlugo heart No to lece .... W spodniach nie chce chodzić woli sukienki, chce byc podobny do malej panienki"Trzym się ! *zamyka oczy i łyka paliwo* O KUTWA !!! redface stressed domokun mad *pada na ziemię* *lapie sie za glowe* jezu akurat musialem trafic na libacje benzynowa ehhhh *podnosi go i kaldzie na kanapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:31 pm
HeeroX ... *lapie sie za glowe* jezu akurat musialem trafic na libacje benzynowa ehhhh *podnosi go i kaldzie na kanapie* edndfnmdf gonk *Nagle otwiera oczy* evil Normalnie ja ich kilim kurdem nom!!!! evil evil evil evil evil Sprzedali mi bezołowiową!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:32 pm
kochanie prosze pojaw sie, wiem ze tu jestes *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:33 pm
Ty kurdem nom *wstaje powoli i ociążale* to ja piłem czy tym... emmm.... *dwa kroki do przodu 1 do tyłu* ja tu .... niem... nom... nikogo niem widzem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:34 pm
*Pada dokładnie na swoim dywaniku* Hrrr..... hrrr...... echnsddsd.... *zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:35 pm
Muezzin HeeroX ... *lapie sie za glowe* jezu akurat musialem trafic na libacje benzynowa ehhhh *podnosi go i kaldzie na kanapie* edndfnmdf gonk *Nagle otwiera oczy* evil Normalnie ja ich kilim kurdem nom!!!! evil evil evil evil evil Sprzedali mi bezołowiową!!! eeeeeeee a gdzie kupowales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:36 pm
HeeroX Muezzin HeeroX ... *lapie sie za glowe* jezu akurat musialem trafic na libacje benzynowa ehhhh *podnosi go i kaldzie na kanapie* edndfnmdf gonk *Nagle otwiera oczy* evil Normalnie ja ich kilim kurdem nom!!!! evil evil evil evil evil Sprzedali mi bezołowiową!!! eeeeeeee a gdzie kupowales? Nom Orlen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:37 pm
Ty nic nie mówiłeś że masz 2 braci *patrzy pijanym okiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:38 pm
Muezzin HeeroX Muezzin HeeroX ... *lapie sie za glowe* jezu akurat musialem trafic na libacje benzynowa ehhhh *podnosi go i kaldzie na kanapie* edndfnmdf gonk *Nagle otwiera oczy* evil Normalnie ja ich kilim kurdem nom!!!! evil evil evil evil evil Sprzedali mi bezołowiową!!! eeeeeeee a gdzie kupowales? Nom Orlen ... u tych cyganow ? wspolczuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:39 pm
Słyszałem że te fiolki na Gaii są ponoc na wyleczenie kacą bądz zbicia promili z organizmu... Chmm.... mam 5 filolek... Co się stanie jak jedną wypije?
Oprócz tego że zostaną mi 4. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:41 pm
Muezzin Słyszałem że te fiolki na Gaii są ponoc na wyleczenie kacą bądz zbicia promili z organizmu... Chmm.... mam 5 filolek... Co się stanie jak jedną wypije? Oprócz tego że zostaną mi 4. xd moze zmadrzejesz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 2:42 pm
HeeroX Muezzin Słyszałem że te fiolki na Gaii są ponoc na wyleczenie kacą bądz zbicia promili z organizmu... Chmm.... mam 5 filolek... Co się stanie jak jedną wypije? Oprócz tego że zostaną mi 4. xd moze zmadrzejesz razz Może ale wątpie. Na to nie ma lekarstwa... Może to i dobrze biggrin Uwaga łykam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|