|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:32 pm
revcat Baliaur revcat Baliaur Buuuuu........... ninja pirate i chuj..... mrgreen rolleyes czy ja kota widze czy mi na łoczy padlo? ninja
kota tu nie ma....na oczy ci padlo.... mrgreen te sniegi...ten mroz.... mwhahahahahahahahahahaha *przeciera oczy* cholera na serio mi padlo, ma ktos noz? xd Mwahaha ja niedlugo bede miala mikrosybir za oknem rofl aaaaa....... ja wiem...... kota sniegiem przysypalo i teraz za balwana robi rofl 4laugh moze marchewke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:36 pm
Baliaur *przeciera oczy* cholera na serio mi padlo, ma ktos noz? xd Mwahaha ja niedlugo bede miala mikrosybir za oknem rofl aaaaa....... ja wiem...... kota sniegiem przysypalo i teraz za balwana robi rofl 4laugh moze marchewke?
a chcesz sniezka? no to nie pyskowac mi tu mrgreen zasadniczo zawsze jutro mozesz......mwhahahahahahahaha ale ja wredny jestem.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:39 pm
revcat Baliaur *przeciera oczy* cholera na serio mi padlo, ma ktos noz? xd Mwahaha ja niedlugo bede miala mikrosybir za oknem rofl aaaaa....... ja wiem...... kota sniegiem przysypalo i teraz za balwana robi rofl 4laugh moze marchewke? a chcesz sniezka? no to nie pyskowac mi tu mrgreen zasadniczo zawsze jutro mozesz......mwhahahahahahahaha ale ja wredny jestem.... mrgreen Uwazaj bo ja tez wredna jestem i jutro mozesz sie zamienic w prawdziwego balwana mrgreen blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:40 pm
*chowa sie w cieniu i samam sie upija* ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:44 pm
Twisted_Exile *chowa sie w cieniu i samam sie upija* ninja twisted @_@ daj troche *sep sep*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:45 pm
Baliaur Twisted_Exile *chowa sie w cieniu i samam sie upija* ninja twisted @_@ daj troche *sep sep* crying crying ni ja tu przezywam kryzys osobowosciowy crying crying crying gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:46 pm
Baliaur revcat Baliaur *przeciera oczy* cholera na serio mi padlo, ma ktos noz? xd Mwahaha ja niedlugo bede miala mikrosybir za oknem rofl aaaaa....... ja wiem...... kota sniegiem przysypalo i teraz za balwana robi rofl 4laugh moze marchewke? a chcesz sniezka? no to nie pyskowac mi tu mrgreen zasadniczo zawsze jutro mozesz......mwhahahahahahahaha ale ja wredny jestem.... mrgreen Uwazaj bo ja tez wredna jestem i jutro mozesz sie zamienic w prawdziwego balwana mrgreen blaugh
ninja hmmm moze sie ja jutro przebiore za balwana...hmmmm..... rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:47 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *chowa sie w cieniu i samam sie upija* ninja twisted @_@ daj troche *sep sep* crying crying ni ja tu przezywam kryzys osobowosciowy crying crying crying gonk twisted ojeja...... armageddon xp ni tragizuj
//fju: White Rose Movement - [? #11] Love Is A Number [3:57]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:49 pm
Twisted_Exile ninja hmmm moze sie ja jutro przebiore za balwana...hmmmm..... rofl mrgreen twisted ninja uuuu goracy balwanek rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:49 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile *chowa sie w cieniu i samam sie upija* ninja twisted @_@ daj troche *sep sep* crying crying ni ja tu przezywam kryzys osobowosciowy crying crying crying gonk twisted ojeja...... armageddon xp ni tragizuj
//fju: White Rose Movement - [? #11] Love Is A Number [3:57] xd dzieki za wsparcie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:51 pm
Twisted_Exile xd dzieki za wsparcie xd mrgreen twisted Do uslug. ~~Mila, pomocna,lagodna, przyjacielska bali rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:52 pm
Baliaur Twisted_Exile ninja hmmm moze sie ja jutro przebiore za balwana...hmmmm..... rofl mrgreen twisted ninja uuuu goracy balwanek rofl heart stare jutro ma padac snieg i byc minus 2 stopnie poprostu zamarzne xp mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:54 pm
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja hmmm moze sie ja jutro przebiore za balwana...hmmmm..... rofl mrgreen twisted ninja uuuu goracy balwanek rofl heart stare jutro ma padac snieg i byc minus 2 stopnie poprostu zamarzne xp mrgreen twisted Nie no spoko, u nas to cieplo i malo sniegu, tylko jakies 30/40 cm (chyba) i jak ostatnio wracalam bylo max -6 stopni rolleyes
//edit: a co jest dobre na rozgrzanie? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:55 pm
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja hmmm moze sie ja jutro przebiore za balwana...hmmmm..... rofl mrgreen twisted ninja uuuu goracy balwanek rofl heart stare jutro ma padac snieg i byc minus 2 stopnie poprostu zamarzne xp mrgreen twisted Nie no spoko, u nas to cieplo i malo sniegu, tylko jakies 30/40 cm (chyba) i jak ostatnio wracalam bylo max -6 stopni rolleyes mrgreen to fajnie ze sie tam niewybieram mrgreen Kocura chyba gdzies wcielo rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:58 pm
Twisted_Exile mrgreen to fajnie ze sie tam niewybieram mrgreen Kocura chyba gdzies wcielo rofl mrgreen twisted Pewno w sniegu gdzies utknal rofl To sie niewybieraj.... twoja wola pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|