|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:09 pm
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... A na co zbierasz jeśli można spytać 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Muezzin Nom... sweatdrop kurdem sweatdrop *siada zdyszany w kącie* Uff... *turlu* twisted ??? lol Nom cześć lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Heh , witam naszą młodą artystkę - czemuż to Pani tak długo na Gai nie było ? xd dlugo? tylko mech...tak szybko przelecia :] A myśmy się tu już zamartwiali , czy to przypadkiem nie porwali i nie każą rysować 24 h na dobę by potem sprzedawać na czarnym rynku za miliony xd xd tia...cieszyliscie sie ze nie zatruwam wam zycia, balowaliscie do bialego rano wink tiak taik~ juz ja dobrze wiem jak bylo wink Jeśli Ty nam zatruwałaś życie , to ja serdecznie poproszę o takie trucie codziennie i to jak najwiecej wink xd No , a teraz już czas na mnie - żegnajcie na jakiś czas. pay pay :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:11 pm
Nerai Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... A na co zbierasz jeśli można spytać 3nodding ? ja? na............... nic nie zbieram :p Kukus ma za duzo golda poprostu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:13 pm
Nerai Muezzin Nerai Muezzin Nom... sweatdrop kurdem sweatdrop *siada zdyszany w kącie* Uff... *turlu* twisted ??? lol Nom cześć lol nio już dobrze dobrze dam Ci spok�j jak tak bardzo chcesz. Tylko nie chrap więcej po kątach... Dobzie dobzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:13 pm
Point.Zer0 Ano niestety tk się składa , że na jakiś nieokreślony czas mnie nie będzie - nie wuem czy wr281;pod tą samą xyvką bo mogą przez ten czas skasować. No - teraz już na dobre żegnam. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:14 pm
Omega Sun Point.Zer0 Ano niestety tk się składa , że na jakiś nieokreślony czas mnie nie będzie - nie wuem czy wr281;pod tą samą xyvką bo mogą przez ten czas skasować. No - teraz już na dobre żegnam. cry sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:15 pm
Dobry wieczor wszystkim. Jak samopoczucie? Wszystko gra i bucy mam nadzieje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:17 pm
Akiko Tamashii Nerai Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... A na co zbierasz jeśli można spytać 3nodding ? ja? na............... nic nie zbieram :p Kukus ma za duzo golda poprostu sweatdrop Ou... chyba że tak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:17 pm
Telandrel Dobry wieczor wszystkim. Jak samopoczucie? Wszystko gra i bucy mam nadzieje. witaj ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:18 pm
Telandrel Dobry wieczor wszystkim. Jak samopoczucie? Wszystko gra i bucy mam nadzieje. bucy eek ...? Witaj w każdym razie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|