|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:01 pm
Nerai Wróciłam i mam kwiatka na głowie xp weeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaa.... Witaj Nerai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:02 pm
Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... nie ale jestes uparty ,a ja nie lubie sie powtarzac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:02 pm
Kukus Omega Sun ninja Jak daje to bierz wink On ma tyle kasy, ze do konca zycia sam nie zdazy jej wydac wink nawet z Bee i jego manią bezsensownych zakupoow nie udało by nam się tego wydać AŻ TYLE eek a ja sie pochwale że naraszcie mam więcej niż 1 k ... i to naraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:03 pm
Akiko Tamashii Point.Zer0 Heh , witam naszą młodą artystkę - czemuż to Pani tak długo na Gai nie było ? xd dlugo? tylko mech...tak szybko przelecia :] A myśmy się tu już zamartwiali , czy to przypadkiem nie porwali i nie każą rysować 24 h na dobę by potem sprzedawać na czarnym rynku za miliony xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:03 pm
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... nie ale jestes uparty ,a ja nie lubie sie powtarzac xp więc zmień w końcu śpiewkę... potwierdź tego trejda i wszyscy będą hepi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:05 pm
Nom... sweatdrop kurdem sweatdrop *siada zdyszany w kącie* Uff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Heh , witam naszą młodą artystkę - czemuż to Pani tak długo na Gai nie było ? xd dlugo? tylko mech...tak szybko przelecia :] A myśmy się tu już zamartwiali , czy to przypadkiem nie porwali i nie każą rysować 24 h na dobę by potem sprzedawać na czarnym rynku za miliony xd xd tia...cieszyliscie sie ze nie zatruwam wam zycia, balowaliscie do bialego rano wink tiak taik~ juz ja dobrze wiem jak bylo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:06 pm
Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... Aki, nie gniewaj sie na nas sweatdrop ------ Point.Zer0 czyzbys chcial nas opuscic na dluzej? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Nom... sweatdrop kurdem sweatdrop *siada zdyszany w kącie* Uff... *turlu* twisted ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii dajcie mi spokoj :[ .......... pożyczę ci te pieniądze i oddasz jak tylko będziesz mogła... chcę byś mogła kupić listy po rozsądnych cenach... nie ale jestes uparty ,a ja nie lubie sie powtarzac xp więc zmień w końcu śpiewkę... potwierdź tego trejda i wszyscy będą hepi bla bla bla xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Point.Zer0 Akiko Tamashii Point.Zer0 Heh , witam naszą młodą artystkę - czemuż to Pani tak długo na Gai nie było ? xd dlugo? tylko mech...tak szybko przelecia :] A myśmy się tu już zamartwiali , czy to przypadkiem nie porwali i nie każą rysować 24 h na dobę by potem sprzedawać na czarnym rynku za miliony xd xd tia...cieszyliscie sie ze nie zatruwam wam zycia, balowaliscie do bialego rano wink tiak taik~ juz ja dobrze wiem jak bylo wink Jeśli Ty nam zatruwałaś życie , to ja serdecznie poproszę o takie trucie codziennie i to jak najwiecej wink xd No , a teraz już czas na mnie - żegnajcie na jakiś czas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai ... A co sie tyczy bezsensownych zakup�w... to czy wspominałam już... że mam kwiatka na głowie mrgreen Nom fajny... podobnego podarowałem kiedyś swojej dziewczynie... Fajnusi kwiatek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|