|
|
|
|
Posted: Wed Dec 28, 2005 8:23 am
BeeWolf_san Kiray Twsit dowiemy sie wkoncu o kogo i o co chodzi? napewno o jakiegos strasznego opcego. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 1:41 am
UGABUGA wpadlem sie przywitac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:14 am
Kiray UGABUGA wpadlem sie przywitac... czyśc Kiray 3nodding
Beeeeeeee wez wywal te cizie bo mi łoczyska wypali gonk *zyg zyg*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:28 am
Baliaur Kiray UGABUGA wpadlem sie przywitac... czyśc Kiray 3nodding
Beeeeeeee wez wywal te cizie bo mi łoczyska wypali gonk *zyg zyg* jak bys nam dala takie swoje zdjecie to mozna by byla zamienic fotki... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 3:36 am
Kiray Baliaur Kiray UGABUGA wpadlem sie przywitac... czyśc Kiray 3nodding
Beeeeeeee wez wywal te cizie bo mi łoczyska wypali gonk *zyg zyg* jak bys nam dala takie swoje zdjecie to mozna by byla zamienic fotki... 3nodding rolleyes ale przepraszam ja nie mam tlenionych kudlow i nie jestem spalona na solarium wiec sie nie nadaje....... blaugh moze generalicja jakies fajne fotki zarzuci? :] moze zamiast tych panien zdjecie jakiejs butelki fajnej @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 8:50 am
opcy BeeWolf_san Kiray Twsit dowiemy sie wkoncu o kogo i o co chodzi? napewno o jakiegos strasznego opcego. ninja 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:14 pm
Buuuuu........... ninja pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:21 pm
Baliaur Buuuuu........... ninja pirate apsik mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:21 pm
Baliaur Buuuuu........... ninja pirate
i chuj..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:23 pm
Twisted_Exile Baliaur Buuuuu........... ninja pirate apsik mrgreen twisted
sznapsik????? mrgreen pijemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:25 pm
revcat Twisted_Exile Baliaur Buuuuu........... ninja pirate apsik mrgreen twisted sznapsik????? mrgreen pijemy? mrgreen of korz...moze tak zapomne o jutrze gonk gonk gonk gonk mrgreen twisted *obmacuje gow poszukiwaniu bimbru* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:26 pm
revcat Baliaur Buuuuu........... ninja pirate i chuj..... mrgreen rolleyes czy ja kota widze czy mi na łoczy padlo? ninja
Mo nie kaszl tu, ja tu jestem roznosicielem zarazkow scream blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:27 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Baliaur Buuuuu........... ninja pirate apsik mrgreen twisted sznapsik????? mrgreen pijemy? mrgreen of korz...moze tak zapomne o jutrze gonk gonk gonk gonk mrgreen twisted *obmacuje gow poszukiwaniu bimbru* mrgreen twisted
a co jest jutro????? ninja *polewa po szklankach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:27 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Baliaur Buuuuu........... ninja pirate apsik mrgreen twisted sznapsik????? mrgreen pijemy? mrgreen of korz...moze tak zapomne o jutrze gonk gonk gonk gonk mrgreen twisted *obmacuje gow poszukiwaniu bimbru* mrgreen twisted a co jest jutro????? ninja *polewa po szklankach* gonk paitek i jestem slaba jednostka poddajaca sie namwowa innych silniejszych psychicznie gonk gonk gonk twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 29, 2005 12:28 pm
Baliaur revcat Baliaur Buuuuu........... ninja pirate i chuj..... mrgreen rolleyes czy ja kota widze czy mi na łoczy padlo? ninja
kota tu nie ma....na oczy ci padlo.... mrgreen te sniegi...ten mroz.... mwhahahahahahahahahahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|