|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:11 am
Kukus Akiko Tamashii ale ja cie nigdy nie wykozystalam przez!!! crying i nie mam serca zabierac ci tyle kasy........gluptas :[ Kicia... a myślisz, że bym proponował gdybym nie moogł sobie pozwolić na ten gest? ooooo... zrobimy tak... to jest opłata na poczet przyszłego rysunku po 1 . juz nie robie rysunkow po 2. jak bym zrobila to i tak bylo by za duzo nyo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:12 am
BeeWolf_san Rynn the Vampire Kukus, po prostu jesteś taki seksowny, ze my aż mamy wyrzuty sumienia, że to MY ci nie płacimy! xd My mu raz zaplacilismy i rzalujemy tego bo kwiatki ischły ... crying Lece logicznie pomysleć [czyt: pouczyc sie do kolokfium] kfiata też przycelowałem wtedy? ło dżizas... celny jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:13 am
Baliaur papathus 3majcie sie.... stare crying xp stressed sweatdrop papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san Rynn the Vampire Kukus, po prostu jesteś taki seksowny, ze my aż mamy wyrzuty sumienia, że to MY ci nie płacimy! xd My mu raz zaplacilismy i rzalujemy tego bo kwiatki ischły ... crying Lece logicznie pomysleć [czyt: pouczyc sie do kolokfium] kfiata też przycelowałem wtedy? ło dżizas... celny jestem ty masz wiekszy rozrzut niz pijany radziecki pilot oblatywacz !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Rynn the Vampire Kukus, po prostu jesteś taki seksowny, ze my aż mamy wyrzuty sumienia, że to MY ci nie płacimy! xd My mu raz zaplacilismy i rzalujemy tego bo kwiatki ischły ... crying Lece logicznie pomysleć [czyt: pouczyc sie do kolokfium] nyo to pay pay p s z c z o l k o! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:14 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii ale ja cie nigdy nie wykozystalam przez!!! crying i nie mam serca zabierac ci tyle kasy........gluptas :[ Kicia... a myślisz, że bym proponował gdybym nie moogł sobie pozwolić na ten gest? ooooo... zrobimy tak... to jest opłata na poczet przyszłego rysunku po 1 . juz nie robie rysunkow po 2. jak bym zrobila to i tak bylo by za duzo nyo to przyjmijmy, że to znaleźne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Przewraca się na drugi bok i dalej chrapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Christoff_Gangrell Kukus to długo nie będziesz miał kasy... bo już jest ustalone, że w tym AC ja mam zwyciężyć stare Kurde no stare masoneria jedna.... stare ciesz się, że jeszcze nie mamy monopolu na zwyciężanie w Lotto... ale i tę grę hazardową opanujemy, cierpliwości eek kurde no to musze szybo trafić jakąś 6przy kumulacji co by zdążyć.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wróciłam (to ja Ciri jakby co tylko nabijam kase kumpeli xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii ale ja cie nigdy nie wykozystalam przez!!! crying i nie mam serca zabierac ci tyle kasy........gluptas :[ Kicia... a myślisz, że bym proponował gdybym nie moogł sobie pozwolić na ten gest? ooooo... zrobimy tak... to jest opłata na poczet przyszłego rysunku po 1 . juz nie robie rysunkow po 2. jak bym zrobila to i tak bylo by za duzo nyo to przyjmijmy, że to znaleźne nie :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:16 am
Akiko Tamashii nyo to pay pay p s z c z o l k o! xd Prszczulko o kurcze Omega bedzie zazdrosna wink hihi ... PaPa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:17 am
Akiko Tamashii Kukus to przyjmijmy, że to znaleźne nie :p premia? upominek urodzinowy? zaległe alimenty? zadośćuczynienie? nagroda za wytrwałość w dążeniu do celu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:17 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii nyo to pay pay p s z c z o l k o! xd Prszczulko o kurcze Omega bedzie zazdrosna wink hihi ... PaPa jejjjjjjjjjjj!!!!!!!!! rozbije zwiazki na gai!!!!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:18 am
BeeWolf_san Akiko Tamashii nyo to pay pay p s z c z o l k o! xd Prszczulko o kurcze Omega bedzie zazdrosna wink hihi ... PaPa ja już jestem, Gzie ty mooj krewniakowaty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|