Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4335 4336 4337 4338 4339 4340 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:03 am

*idze sobie
do swego pokoju
maluje na czarno sciany*
zostawcie mnie w spokoju scream

Akiko Tamashii
Kukus
Akiko Tamashii
Kukusiek daje kase, ale ja i tak jej nie przyjelam wiec moze ci ja da? ^^'
Aki... wiesz, że obrażasz mnie tym? daję ci, bo jesteś w palącej potrzebie... powiedzmy, że to pożyczka... beztermonowa
przepraszam, ale takiej kasy nie moge przyjac. a w takiej palacej potrzebie to ja nie jestem <:] poradze sobie ^^, a na gai o to chodzi zeby zarabiac kase nyo i jakbym miala wszystko to bym troche sie nudzila ;]
czuje się odrzucony i niekochany crying ... wszystkie mnie tylko sexualnie wykorzystują... ale jak proponuję pożyczkę to żadna przyjąc nie chce... czuję się uprzedmiotowiony crying

Kukus

Rynn the Vampire
Crew

Jupi, a ja własnie dostałam na moim drugim koncie (Malkavian Lady) dotację ^^ cieszę się, bo w sumie to uparłam się, że zacznę od zera i mam tam nawet questa na dream ava...a na niego trochę kaski potrzebuję whee whee
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:04 am

Ide do domu !!!!!
FOCH !!!

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:05 am

Christoff_Gangrell
BeeWolf_san
Christoff_Gangrell
juliangel
Christooff gdzie jestes ??
Ukryj mnie !!
PLISSSSSSSSSSS !!

Eeeeeeee właź do kieszeni....^^

Wskakuje za nia ... sa tu omje 2 tys wink

Na razie jest tu 210... jak wygram w Avatar contest to bedzie wiecej...^^
A tak serio... muszę znależć troszke więcej czesu coby posiedzieć... i nastukać troche keszu...
to długo nie będziesz miał kasy... bo już jest ustalone, że w tym AC ja mam zwyciężyć stare
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:05 am

Kukus
Akiko Tamashii
Kukus
Akiko Tamashii
Aki... wiesz, że obrażasz mnie tym? daję ci, bo jesteś w palącej potrzebie... powiedzmy, że to pożyczka... beztermonowa
przepraszam, ale takiej kasy nie moge przyjac. a w takiej palacej potrzebie to ja nie jestem <:] poradze sobie ^^, a na gai o to chodzi zeby zarabiac kase nyo i jakbym miala wszystko to bym troche sie nudzila ;]
czuje się odrzucony i niekochany crying ... wszystkie mnie tylko sexualnie wykorzystują... ale jak proponuję pożyczkę to żadna przyjąc nie chce... czuję się uprzedmiotowiony crying

Nie płacz {....} Na nogach ... ja cie przedmiotowo nie traktuje ..ale bez Vodzitsu sie nie pokazuj :]

BeeWolf_san

Akiko Tamashii

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:06 am

[ Message temporarily off-line ]

juliangel
Ide do domu !!!!!
FOCH !!!
*przytullll*
pls nie zostawiaj mnie samej... crying crying crying crying

(patrz na temacie o opowiadaniach jest cos nowego wink )

Baliaur

Kukus

BeeWolf_san
Kukus
Akiko Tamashii
Kukus
Akiko Tamashii

Nie płacz {....} Na nogach ... ja cie przedmiotowo nie traktuje ..ale bez Vodzitsu sie nie pokazuj :]
jak bym śmiał takie faux-pas popełnić by bez przynajmniej symbolicznego piwa do ciebie zawitać? eek
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:07 am

[quote="Kukus]to długo nie będziesz miał kasy... bo już jest ustalone, że w tym AC ja mam zwyciężyć stare

Kurde no stare masoneria jedna.... stare

Christoff_Gangrell

Rynn the Vampire
Crew

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:08 am

Kukus, po prostu jesteś taki seksowny, ze my aż mamy wyrzuty sumienia, że to MY ci nie płacimy! xd
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:09 am

Akiko Tamashii
ale ja cie nigdy nie wykozystalam przez!!! crying i nie mam serca zabierac ci tyle kasy........gluptas :[
Kicia... a myślisz, że bym proponował gdybym nie moogł sobie pozwolić na ten gest?

ooooo... zrobimy tak... to jest opłata na poczet przyszłego rysunku

Kukus

Baliaur

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:09 am

papathus
3majcie sie.... stare crying xp stressed sweatdrop
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:10 am

Rynn the Vampire
Kukus, po prostu jesteś taki seksowny, ze my aż mamy wyrzuty sumienia, że to MY ci nie płacimy! xd

My mu raz zaplacilismy i rzalujemy tego bo kwiatki ischły ... crying

Lece logicznie pomysleć [czyt: pouczyc sie do kolokfium]

BeeWolf_san

Kukus

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 11:10 am

Christoff_Gangrell
Kukus
to długo nie będziesz miał kasy... bo już jest ustalone, że w tym AC ja mam zwyciężyć stare

Kurde no stare masoneria jedna.... stare
ciesz się, że jeszcze nie mamy monopolu na zwyciężanie w Lotto... ale i tę grę hazardową opanujemy, cierpliwości
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 4335 4336 4337 4338 4339 4340 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games