|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:56 am
Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Julka ucieka przed Adasiem !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! Ukryjcie mnie gdzieś !!!!!!! *podnosi ja (jezusicku p cos ty tle jadla??!!!) i wyrzuca przez okno* tu cie nie znajdzie xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire kuks, ty niepoprawny altruisto blaugh Ja szukam jakiejś okazyjnej jack's t shirt...a później pomyślę o listach blaugh ja? altruizm? znowu wąchałaś płyn do mycia okien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !! Eeeeeeee właź do kieszeni....^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:57 am
Christoff_Gangrell juliangel Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !! Eeeeeeee właź do kieszeni....^^ czy ty aby nie masz w tej kieszeni dziury? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:57 am
Julka przytula Shiryu i uśmiecha sie przez łezki mówiąć: Nie mart się Christoff, sa ludzie tacy jak Ty i takich uwielbiam...
*Buziak*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:59 am
*Julka gdzies zaginęła !!!!!!!!!!!!!!!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii Kukusiek daje kase, ale ja i tak jej nie przyjelam wiec moze ci ja da? ^^' Aki... wiesz, że obrażasz mnie tym? daję ci, bo jesteś w palącej potrzebie... powiedzmy, że to pożyczka... beztermonowa przepraszam, ale takiej kasy nie moge przyjac. a w takiej palacej potrzebie to ja nie jestem <:] poradze sobie ^^, a na gai o to chodzi zeby zarabiac kase nyo i jakbym miala wszystko to bym troche sie nudzila ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire kuks, ty niepoprawny altruisto blaugh Ja szukam jakiejś okazyjnej jack's t shirt...a później pomyślę o listach blaugh ja? altruizm? znowu wąchałaś płyn do mycia okien? to zależy, ja tam nie wiem czym ty włosy myjesz :>>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell juliangel Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !! Eeeeeeee właź do kieszeni....^^ Wskakuje za nia ... sa tu omje 2 tys wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:01 am
Rynn the Vampire Kukus Rynn the Vampire kuks, ty niepoprawny altruisto blaugh Ja szukam jakiejś okazyjnej jack's t shirt...a później pomyślę o listach blaugh ja? altruizm? znowu wąchałaś płyn do mycia okien? to zależy, ja tam nie wiem czym ty włosy myjesz :>> jak bym ci powiedział to byś się mogła lekko zdziwić [a i tak byś pewnie nie uwierzyła]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie umiem pływać !!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Christoff_Gangrell juliangel Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !! Eeeeeeee właź do kieszeni....^^ czy ty aby nie masz w tej kieszeni dziury? stare Ta dziura to tam jest ale bynajmniej nie w spodniach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 11:02 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell juliangel Christooff gdzie jestes ?? Ukryj mnie !! PLISSSSSSSSSSS !! Eeeeeeee właź do kieszeni....^^ Wskakuje za nia ... sa tu omje 2 tys wink Na razie jest tu 210... jak wygram w Avatar contest to bedzie wiecej...^^ A tak serio... muszę znależć troszke więcej czesu coby posiedzieć... i nastukać troche keszu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|