|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:37 am
Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai nudno cosik, tyle kobiet i nudno, no coś tu jest nie tak XD no cześć, kochanie blaugh rozerwiemy się? razem? wink eee....pomocy? XD *wyciąga granat z kieszeni* łap, Bartuś... tylko uważaj, bo nie jestem pewien czy to ćwiczebny czy bojowy xp <łapie i polyka> hmm ostry, lubie ostre potrawy, troszke sie rozerwe blaugh ogień z dupy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:38 am
Kukus bo nie lubię... rozerwać z kumplami można się na wiele sposoboow hehe ploykanie granatoff jest bardzo ciekawe.... i krwawe... qrde co mi dzis tak rymy leca... niech mnie ktos powstyma xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh wink wink wink biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Yumehayla Czescik wszystkim^^! Cio slychac? hejah! ale jestes skrzydlaty wink gonk nic mi nie mow...wczoraj przegralem walke z moja silna wola i wydalem oszczednosci na szalik gonk gonk gonk ...zostalo to co utopilem w listy z pazdziernika (4) i te 2 zestawy Jacka do sprzedania...a gotowki tylko 3000 gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus czemu nie? Dest we kłakach ma wszy... to ja mogę mieć sexowną 16letnią wampirzycę wink suuuuuper 4laugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur *wchodzi na dach, przywoluje kota... zuca kule ognia w drzewo i razem obserwuja jak sie pali* plonie ognisko w lesie xp blaugh a chcesz kiełbaskę do upieczenia na tym ognisku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
taa, nie odpowiadam za skutki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:39 am
Baliaur Kukus bo nie lubię... rozerwać z kumplami można się na wiele sposoboow hehe ploykanie granatoff jest bardzo ciekawe.... i krwawe... qrde co mi dzis tak rymy leca... niech mnie ktos powstyma xd xd xd xd blaugh blaugh blaugh wink wink wink biggrin biggrin biggrin Julka podbiega do Baliur i łaskocze ją swoja kitą tak że Maryśka kładzie sie ze smiechu na koci żwirek razz ZEMSTA JEST WSPANIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:39 am
AAAaaaa łaaaaaaaaaaaaa.... Psiknołem sobie cytryną w oko ała .... szczypie piecze ...aaaaaa. scream gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Patrzcie jaką kite dostałam biggrin Sweeeeeeeeeeeeeeeeeeetowa !! *Buziaczek dla Christoff`a Gangrela* czesc wsioffka xd *zlazi na dol i patzy nan* wiesh uznalam ze calowanie chlopakoff to przyjemnosc wiec z tego zadna kara..... ciekawe co by ci zrobic?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Akiko Tamashii Yumehayla Czescik wszystkim^^! Cio slychac? hejah! ale jestes skrzydlaty wink gonk nic mi nie mow...wczoraj przegralem walke z moja silna wola i wydalem oszczednosci na szalik gonk gonk gonk ...zostalo to co utopilem w listy z pazdziernika (4) i te 2 zestawy Jacka do sprzedania...a gotowki tylko 3000 gonk a ja bym chciala kabaretki, ten demoniczny 3zab i kase na nastepny list a jeszcze nie mam nawet 2k crying !!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san AAAaaaa łaaaaaaaaaaaaa.... Psiknołem sobie cytryną w oko ała .... szczypie piecze ...aaaaaa. scream gonk crying przepłucz wodą *podaje szklanke z wodą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san AAAaaaa łaaaaaaaaaaaaa.... Psiknołem sobie cytryną w oko ała .... szczypie piecze ...aaaaaa. scream gonk crying sobie przeplucz pod woda, tylko najpierw umyj rece wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|