|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 9:46 am
Swieta czas miłosci, pojednania, przyjaźni, wybaczania, Voodki chlania i gadania z psami po pijaku, życze wam tego samego moje partyzanciontka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:23 am
BeeWolf_san Swieta czas miłosci, pojednania, przyjaźni, wybaczania, Voodki chlania i gadania z psami po pijaku, życze wam tego samego moje partyzanciontka i nawzajem Generale :*przytul* *zalamuje sie pierwsza strona RP* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 10:46 am
BeeWolf_san Swieta czas miłosci, pojednania, przyjaźni, wybaczania, Voodki chlania i gadania z psami po pijaku, życze wam tego samego moje partyzanciontka no kuna swiat wesolych dla pieroga od krokieta ni ? mrgreen dajciez mordy *podchodzi ledwie ciepla , zalatujaca bimbrem od proga i cmoka poklepujac po plerach i spiewajac* trzecia rzesza sie odrodzi nasza polske oswobodzi *beka na caly glos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 11:53 am
BeeWolf_san Swieta czas miłosci, pojednania, przyjaźni, wybaczania, Voodki chlania i gadania z psami po pijaku, życze wam tego samego moje partyzanciontka general Kiray dopisuje sie do zyczen... i neich wam wszystkim lepiej bedzie... oi! oi! oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 23, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 8:07 am
pozrowienia zza granicy - to ze ja nie mam prawdziwych swiat wcale nie znaczy ze wy nie mozecie ich miec. to rozkaz.
Wesolych, znosnych i kreatywnych swiat zyczy wujek racqel.
Do przeczytania robaczky.
ugabuga!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 24, 2005 2:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:30 am
Sniegu po nerki, wesolej pasterki, seksu co noc, prezentow moc, pysznego bigosu, gwiazdki z kosmosu i udanego wskoku do '06 roku, zdrowka rybiego, siskiego najlepsiego 4laugh heart (troche spoznione ale co tam ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 3:42 am
cry gonk cry zaczynam sie kogos bac jednego z naszych wrogow gonk gonk cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 6:13 am
Twisted_Exile cry gonk cry zaczynam sie kogos bac jednego z naszych wrogow gonk gonk cry twisted kogokogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 8:09 am
Twisted_Exile cry gonk cry zaczynam sie kogos bac jednego z naszych wrogow gonk gonk cry twisted to trzeba przestraszyc GO.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 5:04 pm
Twsit dowiemy sie wkoncu o kogo i o co chodzi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 4:59 am
Kiray Twsit dowiemy sie wkoncu o kogo i o co chodzi? napewno o jakiegos strasznego opcego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 27, 2005 6:32 am
BeeWolf_san Kiray Twsit dowiemy sie wkoncu o kogo i o co chodzi? napewno o jakiegos strasznego opcego. wybacznie zapomnialam tu zajrzec ostatnio sweatdrop a co do tego to jeszcze raz pewn osoba mnie nazwie "kotkiem""skarbem""slonkiem" "kochanie" czy jakos tak to nakopie mu w doope nie bede sie bac evil no...skonczylam mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|