|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2013 11:26 am
Obi Aoi Malreni Obi Aoi Malreni Obi Aoi Malreni Nem voltam fent, de semmit nem küldött nekem. Most próbállak kihívni. Na már megy smile Bocs, ha sokat küldök rád, kicsit túlbíztosítom magam néha a szintkülönbség miatt. Elég durván állunk most xp Másik: épp rám quotolt Narumi Misuhara (dev) a GCD egy topikjában, hogy már a nyári eventet is tervezik és egy kis vázlat van már Halloweenre is (wow). "The summer event is also planned out. We also have the story premise for the Halloween event." Köszi a játékot! Igazán izgalmas volt. biggrin Egy kicsi kellett volna és nyertél volna. biggrin (Legközelebb nem fogom vissza magam. xd ) Igen, ott leselkedett a felmentősereg xp Oké, bár nagyobb szinttel picit több esélyem lehet majd talán. Néha én is meglepődtem, mennyit sebeztem néha. Pl a lila kardos harcosodnál... Igazából nem játszottam sokat, kb 4-5 meccset összvissz... A csaták kicsit a Heroes of Might and Magic II-re emlékeztetnek (újabbakkal nem játszottam, de hallottam róluk). Másik válaszodra: valóban 3nodding Én marha pipa tudok lenni néha. Láthattad, hogy az a sok szar a legtöbbször melléüt, annak ellenére, hogy 85-90% az esély a találatra... Én úgy vettem észre, hogy ez valójában inkább 40-50% Az estek majdnem felénél mellé ütnek az egységek. Igen, megértem, hogy bosszantó. Picit jobban figyeltem, hogy ki mennyit sérül illetve sebez sweatdrop De egyébként valóban, volt., hogy egyes moboktól nagy sebzéseket vártam (lila kardos, nagy sárkik pl) és mégis kissebbet sebeztek. Egyébként általában a sebzést és a HP-t nézem, amikor harcost idéztem és ha nincs sok mana veil, akkor attunereket nemigen hozok be... Nagy hiba! Az attuner egységek nagyon hasznosak. Olcsók és jók felderítésre, ha pedig találsz egy manna kutat, akkor egyszerűen otthagyod és kész.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2013 11:28 am
Malreni Obi Aoi Malreni Obi Aoi Malreni Köszi a játékot! Igazán izgalmas volt. biggrin Egy kicsi kellett volna és nyertél volna. biggrin (Legközelebb nem fogom vissza magam. xd ) Igen, ott leselkedett a felmentősereg xp Oké, bár nagyobb szinttel picit több esélyem lehet majd talán. Néha én is meglepődtem, mennyit sebeztem néha. Pl a lila kardos harcosodnál... Igazából nem játszottam sokat, kb 4-5 meccset összvissz... A csaták kicsit a Heroes of Might and Magic II-re emlékeztetnek (újabbakkal nem játszottam, de hallottam róluk). Másik válaszodra: valóban 3nodding Én marha pipa tudok lenni néha. Láthattad, hogy az a sok szar a legtöbbször melléüt, annak ellenére, hogy 85-90% az esély a találatra... Én úgy vettem észre, hogy ez valójában inkább 40-50% Az estek majdnem felénél mellé ütnek az egységek. Igen, megértem, hogy bosszantó. Picit jobban figyeltem, hogy ki mennyit sérül illetve sebez sweatdrop De egyébként valóban, volt., hogy egyes moboktól nagy sebzéseket vártam (lila kardos, nagy sárkik pl) és mégis kissebbet sebeztek. Egyébként általában a sebzést és a HP-t nézem, amikor harcost idéztem és ha nincs sok mana veil, akkor attunereket nemigen hozok be... Nagy hiba! Az attuner egységek nagyon hasznosak. Olcsók és jók felderítésre, ha pedig találsz egy manna kutat, akkor egyszerűen otthagyod és kész. Ja értem sweatdrop Úgy tudtam, akkor attunolnak, amikor "égnek" a kékesfehér lánggal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 21, 2013 11:31 am
Obi Aoi Malreni Obi Aoi Malreni Obi Aoi Malreni Köszi a játékot! Igazán izgalmas volt. biggrin Egy kicsi kellett volna és nyertél volna. biggrin (Legközelebb nem fogom vissza magam. xd ) Igen, ott leselkedett a felmentősereg xp Oké, bár nagyobb szinttel picit több esélyem lehet majd talán. Néha én is meglepődtem, mennyit sebeztem néha. Pl a lila kardos harcosodnál... Igazából nem játszottam sokat, kb 4-5 meccset összvissz... A csaták kicsit a Heroes of Might and Magic II-re emlékeztetnek (újabbakkal nem játszottam, de hallottam róluk). Másik válaszodra: valóban 3nodding Én marha pipa tudok lenni néha. Láthattad, hogy az a sok szar a legtöbbször melléüt, annak ellenére, hogy 85-90% az esély a találatra... Én úgy vettem észre, hogy ez valójában inkább 40-50% Az estek majdnem felénél mellé ütnek az egységek. Igen, megértem, hogy bosszantó. Picit jobban figyeltem, hogy ki mennyit sérül illetve sebez sweatdrop De egyébként valóban, volt., hogy egyes moboktól nagy sebzéseket vártam (lila kardos, nagy sárkik pl) és mégis kissebbet sebeztek. Egyébként általában a sebzést és a HP-t nézem, amikor harcost idéztem és ha nincs sok mana veil, akkor attunereket nemigen hozok be... Nagy hiba! Az attuner egységek nagyon hasznosak. Olcsók és jók felderítésre, ha pedig találsz egy manna kutat, akkor egyszerűen otthagyod és kész. Ja értem sweatdrop Úgy tudtam, akkor attunolnak, amikor "égnek" a kékesfehér lánggal. Igen, akkor, de amíg nincs kút közelében, addig nem. Addig teljesen jók felderítőknek. Ez egy bevált taktika, legalábbis nekem bejött.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 22, 2013 5:02 pm
Na, visszakerül Hearmy és az én nevem a Nightmare győztesek listájára a HoC-ban, fejenként egy-egy győzelemmel, az alján vagyunk.
edit: Megpróbáltam egy medium nehézségű játékot. Nem annyira vészes, még hörcsögözéssel is megnyerhető.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 1:16 am
Még korábban olvastam egy kis "hírt" a Towns 1 leszedésével és a Towns 2 feltöltésével kapcsolatban (forrás: Site Feedback fórum Towns 2.0 sticky topikja). Narumi szerint majd egy hónappal a Towns 1 tényleges eltávolítása előtt fogják bejelenteni a "Towns-cserét" és akkor remélhetőleg már egyre kevesebben járnak majd a Towns 1-re, mielőtt leszedik (gondolom nem akarja a Towns 1 kedvelők elől hirtelen "kirántani a talajt"). Remélem akkor majd a Towns 1-hez szokottak csinálnak valamit, hogy tudják tartani a kapcsolatot (guild, PM stb.) ahelyett, hogy bánatában elmenjen Gaiáról. (Persze gondolom lesznek kivételek majd...) Most az jutott eszembe erről, amikor a Galaxis útikalauz stopposokban filmben/könyvben a főszereplő házát "váratlanul" le akarják bontani egy bekötő út miatt, igaz a főmunkás azt mondja, hogy a tervet már jó ideje kitették valahová...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 4:23 am
Biztos lesznek többen, akik csak a Towns csere miatt elhagyják a Gaia-t. Nem akarom se lenézni, se leszólni őket, de csak ezért kár elmenniük azoknak, akik így cselekszenek. Az ilyenek kissé meggondolatlanok, nem ér nekik annyit a Gaia, túl sértődősek és rugalmatlanok, már bocsi. Volt már sok változás a Gaia-n (é bármely más weboldalon is volt, van, lehet ilyen bármikor) és egyik se volt annyira rossz és előnytelen. Az persze igaz, hogy eleinte több új(ított) dolog szokatlan (lehet), de meg lehet idővel szokni. Tudtommal korábban is hagyták már el többen a Gaia-t bizonyos változtatások miatt. Ez van, semmi sincs, ami mindenkinek egyformán tetszik és vannak, akik ennyire nem bírják az újításokat, hogy inkább elmennek. Ez pluszba jelzi, hogy az egész oldal nem ér nekik annyit. Na de ők tudják. Azért gondolom a többség így is marad, mindenki kedvének meg nem mindig lehet eleget tenni. Kicsit nekem is szokatlan a leendő Towns csere (egyéb korábbi változás is néha az volt), de elfogadom és nem megyek el ezért. Ha majd többet javítanak mászkálás, sebesség és egyéb dolgokon a Towns 2-ben, a módosított Hollywood-on, meg a Rally-n, akkor szinte minden teljesen oké lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 28, 2013 1:03 pm
a párom tökéletesíteni akarja a palacsinta receptjét, így már 3 napja palacsintát eszek...azt hiszem én vagyok a világ legboldogabb embere biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2013 10:45 am
Yuki Naoto a párom tökéletesíteni akarja a palacsinta receptjét, így már 3 napja palacsintát eszek...azt hiszem én vagyok a világ legboldogabb embere biggrin Ezek szerint legalább finom palacsintákat csinál. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2013 12:36 pm
Molylepke Ezek szerint legalább finom palacsintákat csinál. biggrin Igen, igen, minden rendben van a palacsintákkal biggrin Ismersz valakit aki nem tud finom palacsintát készíteni? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 29, 2013 1:46 pm
Yuki Naoto Molylepke Ezek szerint legalább finom palacsintákat csinál. biggrin Igen, igen, minden rendben van a palacsintákkal biggrin Ismersz valakit aki nem tud finom palacsintát készíteni? biggrin Igen, magamat. xd Bármit el tudok rontani, úgyhogy szerintem a palacsinta se lenne nagy kunszt. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2013 12:50 am
Yuki Naoto Molylepke Ezek szerint legalább finom palacsintákat csinál. biggrin Igen, igen, minden rendben van a palacsintákkal biggrin Ismersz valakit aki nem tud finom palacsintát készíteni? biggrin Nyami smile Én is magamat, azaz még nem próbáltam palacsintát csinálni. De ideje lenne, hogy megtanuljam 3nodding Kakaós a kedvenc, de a lekvárost is szeretem pl.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 30, 2013 8:58 am
Nekem eddig 2 Medium játszmát sikerült nyernem HoC-ban .__. Nightmare esélytelen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 02, 2013 5:39 am
Ezt kaptam e-mailen (nem tudom ti is szoktatok-e nagyritkán e-mailt kapni Gaiától) 3nodding Február 9-19 Gaia 10. évfordulója alkalmából lesz event, 14-én meg Valentin-nap is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 03, 2013 10:18 am
A palacsintát én is nagyon szeretem, főleg a kakaósat. smile Némi egyéni dolgot is szoktam hozzá enni, de nekem ízlik úgy és ez a lényeg. Nagyi már elég régen csinált palacsintát. Ám mostanában nem is tudna még ki tudja meddig, mert sajnos kórházban van néhány hete. sad Nem olyan súlyos, de kissé hosszú lenne elmondani. Reméljük felgyógyul és az is lehet, hogy közelebb fog lakni hozzánk. Természetesen néha meglátogatom.
Hmm, a design-ja alapján kissé amolyan régi Gaia stílusú, vagy legalábbis hasonlít rá. Anno láttam néhány design képet a régi Gaia-ról, arra hasonlít ez világoskék háttér ilyen stílusú rózsaszín kiírásokkal. Talán egy kicsit klasszikus régi stílusban akarják megünnepelni a Gaia idei Valentin napját. Persze biztosan nem tudom, csupán ez a sejtésem. Na de majd kiderül. Valentin nap után meg itt a szülinapom (február 15-én).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 05, 2013 8:54 am
Ebben a topikban az első posztba beidézgettek Uncle Kenny információmorzsáiból a 10. évfordulóval kapcsolatban... 3nodding Lesz(nek) achievement(ek) is és a Valentin-napi eventtel össze lesz vonva.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|