|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:46 am
zaraz poakze wgram tylko na serwer ^^ (zdjecie znaczy sie) Jak ktos nei zauwazyl, mamy nowa kolezanke. 3nodding Przedstwaiwam wam Morrigan ^^ moja best przyjaciółe. Morri przywitajk sie łądnie ejscze raz 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aha, czy ktoś mi powie, jak można szybko wejść na ten temat? Bo za każdym razem bede musiała klikać na linka w moim gg redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Lethiel ... *przytuuuuula* jogurcik ?? *wlazi do kuchni* moze jest cos w lodoowce 3nodding MOże jest tam browarek? em... oczywiście bezalkoholowy. Najlepiej leczyć sie tym czym sie zatruło smile ty nie chce wiedzieć czym ja się strułem... oj nie chcesz, zapewniam gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:47 am
Morrigan666 Aha, czy ktoś mi powie, jak można szybko wejść na ten temat? Bo za każdym razem bede musiała klikać na linka w moim gg redface wrzucić go do ulubionych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jestem spowrotem (na jakieś 30 min)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Cirilla jak zwykle przesadasz 3nodding czy ty insynuujesz iż w tym stroju wyglądam jak ogrodnik? bardzej na... eeee nic... powstrzymam sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:48 am
Kukus Cirilla jak zwykle przesadasz 3nodding czy ty insynuujesz iż w tym stroju wyglądam jak ogrodnik? nic takiego nie powiedziłam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun jestem spowrotem (na jakieś 30 min) 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Rynn the Vampire Kukus Cirilla Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding a best friend ma zdjęcie? a co za tym idzie imię Kuks, ty jesteś skacowany, nie możesz teraz zarywać... stare 3nodding a gdzie to jest napisane? takiego punku w regulaminie nie umieszczono... a nawet gdyby go umieszczono to bym go spacyfikował witaj, moja ty Pijaweczko heart wink nie twoja, nie twoja biggrin ewentualnie twoja ulubiona ;P biggrin heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:49 am
rynn mogłabyś puścić SMS-a do jacola bo chyba się zbytrnio wyluzował i przestał przegrywać stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:50 am
Lethiel Sayokun jestem spowrotem (na jakieś 30 min) 4laugh *przytuuuuuuuuuuulas* whee heart witaj 'przytula i całuje' xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:50 am
Ej snoby, przestańcie się kłócić o ciuchy, bo mi się neidobrze robi! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:51 am
niech to, polskie litery mi nie chodza.... nie klocic sie o ciuchy dobra? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|