|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:37 am
Kukus Cirilla Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding a best friend ma zdjęcie? ma ale nei sadze zeby pokazała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam wszystkim, cze, ave itp. Dopiero stawiam pierwsze kroki i mam nadzieję, że kiedyś się zapiszę do Gildii. Na forum Mangazynu znana byłam jako Morrigan - Moderator (ehhh stare dobre czasy...) moze ktoś mnie kojarzy? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
znowu wroocilam whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:39 am
Lethiel znowu wroocilam whee blaugh fajnei wiedziec *przytulas* Morri!! *big przytuuuuulas* nasz dorgi moderator pyta czy masz zdjecie. moge pokazać? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:39 am
Lethiel znowu wroocilam whee blaugh sieg hail, bejbe heart wink *tulimy tulimy* masz może jakiś jogurcik dla mnie, bo lekko przecholowałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:41 am
Morrigan666 Witam wszystkim, cze, ave itp. Dopiero stawiam pierwsze kroki i mam nadzieję, że kiedyś się zapiszę do Gildii. Na forum Mangazynu znana byłam jako Morrigan - Moderator (ehhh stare dobre czasy...) moze ktoś mnie kojarzy? 3nodding witak... jestem Kukus [aka Ten_Cham_Co_Wszystkich_Terroryzuje] w przeciągu najbliższych kilku dni zapewne mnie znienawidzisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Cirilla Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding a best friend ma zdjęcie? a co za tym idzie imię Kuks, ty jesteś skacowany, nie możesz teraz zarywać... stare 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oczywiście Cirilla, pokaż moj jaszczurzy pysk. Może nikt się nie wystraszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Morrigan666 Witam wszystkim, cze, ave itp. Dopiero stawiam pierwsze kroki i mam nadzieję, że kiedyś się zapiszę do Gildii. Na forum Mangazynu znana byłam jako Morrigan - Moderator (ehhh stare dobre czasy...) moze ktoś mnie kojarzy? 3nodding witak... jestem Kukus [aka Ten_Cham_Co_Wszystkich_Terroryzuje] w przeciącu najbliższych kilku dni zapewne mnie znienawidzisz blaugh jak zwykle przesadasz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:42 am
Cirilla siemasz terrorysto, wiesz ze jestesmy na czarnej liscie? sweatdrop Nom wiem... rozmawiałem na ten temat wczorak z S(ł)un-eczkiem. Live is brutal. Znaczy się życie jest okropne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:42 am
Kukus Lethiel znowu wroocilam whee blaugh sieg hail, bejbe heart wink *tulimy tulimy* masz może jakiś jogurcik dla mnie, bo lekko przecholowałem sweatdrop *przytuuuuula* jogurcik ?? *wlazi do kuchni* moze jest cos w lodoowce 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:43 am
Rynn the Vampire Kukus Cirilla Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding a best friend ma zdjęcie? a co za tym idzie imię Kuks, ty jesteś skacowany, nie możesz teraz zarywać... stare 3nodding a gdzie to jest napisane? takiego punku w regulaminie nie umieszczono... a nawet gdyby go umieszczono to bym go spacyfikował witaj, moja ty Pijaweczko heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:44 am
Jestem z powrotem *idzie do pokoju po ktoka i z nim wchodzi na dach* smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:44 am
Lethiel ... *przytuuuuula* jogurcik ?? *wlazi do kuchni* moze jest cos w lodoowce 3nodding MOże jest tam browarek? em... oczywiście bezalkoholowy. Najlepiej leczyć sie tym czym sie zatruło smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:45 am
Cirilla jak zwykle przesadasz 3nodding czy ty insynuujesz iż w tym stroju wyglądam jak ogrodnik?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|