|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:17 am
Sei chan Sayokun stare stare stare ty je rozwaliłaś ty płacisz stare Wstawiam tylko te od meskiego iw ejściowe bo te zniszczyłam od damskiej ty zniszczyłes więc to już nie moj problem xd Baliaur możez żyrandol wyrwac jak tak chcesz coś zniszczyć xd aphii tesh mi cos.... ja mialam na mysli zdewastowanie polowy gildii sweatdrop xp elo Muezzin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:19 am
Baliaur aphii tesh mi cos.... ja mialam na mysli zdewastowanie polowy gildii sweatdrop xp Połowy eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:20 am
Ale akcja !!! Wyleczyłem kaca w praca.. Wiedziałem że na jednym p.. z soczkiem to się nie skończy... xd *Ociera spocone pracą czoło* Uff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:20 am
Sei chan Baliaur aphii tesh mi cos.... ja mialam na mysli zdewastowanie polowy gildii sweatdrop xp Połowy eek nio cio??? stressed *wychodzi na dwor, potem wlazi na dach i patrzy co by tu zdemolowac* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:22 am
Baliaur Sei chan Baliaur aphii tesh mi cos.... ja mialam na mysli zdewastowanie polowy gildii sweatdrop xp Połowy eek nio cio??? stressed *wychodzi na dwor, potem wlazi na dach i patrzy co by tu zdemolowac* twisted Czekaj na mnie*Wspina się na dach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:23 am
Lece pofikac po Gaii ... *Gwiżdze i wnet pojawia się jego Pegaz* Fajny no niem? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:26 am
wazne pytanie, jak sie teraz usówa avki zeby zorbic sobei nowy? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:35 am
Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:36 am
*WIELKIE BUM* Witam ponownie smile Z-wróciłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:36 am
Muezzin * WIELKIE BUM* Witam ponownie smile Z-wróciłem xd siemasz terrorysto, wiesz ze jestesmy na czarnej liscie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:37 am
Cirilla Przyprowadizlam tutaj moja best friend ^^ 3nodding a best friend ma zdjęcie? a co za tym idzie imię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|