|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:01 am
Sayokun Sei chan Sei chan No i znowu cicho ninja *Wskakuje na żyrandol*Nyaaa!!!!! 4laugh xd Husiu huś*Husta sie na żyrandolu* xd xd drzwi... stare Co drzwii(Ja tylko wejściowe i od meskiej zniszczyłąm)*Husta się dalej* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:01 am
Rynn the Vampire wiecie co? Kerry się poddał..Bush wygrał...Boga nie ma gonk Phi... A co 16-letnia dziewczyna moze wiedziec o polityce i to amerykanskiej i jeszcze wymadrzac sie na ten temat? stare Jak chcieli tak wybrali.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:02 am
ja jestem pol obecna bo mushe siostrzenca pilnowac... jak bede w pelni obecna to zaraz cos narozrabiam twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:03 am
Baliaur ja jestem pol obecna bo mushe siostrzenca pilnowac... jak bede w pelni obecna to zaraz cos narozrabiam twisted ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:05 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sei chan No i znowu cicho ninja *Wskakuje na żyrandol*Nyaaa!!!!! 4laugh xd Husiu huś*Husta sie na żyrandolu* xd xd drzwi... stare Co drzwii(Ja tylko wejściowe i od meskiej zniszczyłąm)*Husta się dalej* xd a ta swoje wczoraj pokazałem ci że to TWOJA WINA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:06 am
Eurina Vam Rynn the Vampire wiecie co? Kerry się poddał..Bush wygrał...Boga nie ma gonk Phi... A co 16-letnia dziewczyna moze wiedziec o polityce i to amerykanskiej i jeszcze wymadrzac sie na ten temat? stare Jak chcieli tak wybrali. ja tylko wyrażam swoje zdanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
musze juz leciec sad sad sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Baliaur ja jestem pol obecna bo mushe siostrzenca pilnowac... jak bede w pelni obecna to zaraz cos narozrabiam twisted ^^ mharauu xd *zuca wazonem w sciane* to cio psujemy?? ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Co drzwii(Ja tylko wejściowe i od meskiej zniszczyłąm)*Husta się dalej* xd a ta swoje wczoraj pokazałem ci że to TWOJA WINA To po co prubowałeś mnie ściągnąc z drzwi od łazienki damskiej trzeba było zostawić to by ich nie przepołowił*Siada na żyrandolu* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:07 am
Delisa musze juz leciec sad sad sad papatki papap ja kce niszyc twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:11 am
Baliaur Delisa musze juz leciec sad sad sad papatki papap ja kce niszyc twisted twisted Hehe jak ja czegoś nie niszcze to ktoś inny robi to za mnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:12 am
Sei chan Sayokun Sei chan Co drzwii(Ja tylko wejściowe i od meskiej zniszczyłąm)*Husta się dalej* xd a ta swoje wczoraj pokazałem ci że to TWOJA WINA To po co prubowałeś mnie ściągnąc z drzwi od łazienki damskiej trzeba było zostawić to by ich nie przepołowił*Siada na żyrandolu* xd stare stare stare ty je rozwaliłaś ty płacisz stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:13 am
Sei chan Baliaur Delisa musze juz leciec sad sad sad papatki papap ja kce niszyc twisted twisted Hehe jak ja czegoś nie niszcze to ktoś inny robi to za mnie xd a moze zmaluujemy cos razem??? *ponace pentagramy w oczach* :devil: :devil: jush nie moge sie doczekac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 9:15 am
Sayokun stare stare stare ty je rozwaliłaś ty płacisz stare Wstawiam tylko te od meskiego iw ejściowe bo te zniszczyłam od damskiej ty zniszczyłes więc to już nie moj problem xd Baliaur możez żyrandol wyrwac jak tak chcesz coś zniszczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|