|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:47 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Przed chwilą dostałem dotację 4laugh A co u was? Nyu^ ^*Wiesza mu sie na szyii*Mam na scarfika mam na scarfika xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:47 am
Lethiel Lachosz_Targosz Lethiel Nerai Powrót Turlacza Lachosza! xp *Przytul* Wygladasz Jak Bubu tylko w innym kolorze xd mamy nowego turlacza ?? O.o ... yay !! *podskakooje* 4laugh -Bu co ? -Jaki inny kolor ? -Turl turl ... -To wyzwala jak chodzenie bez spodni po miescie ! O.o ... Bubu .. takie różowe z Dragon balla blaugh witaj *przytuuulas* -A to te bajki o ludzikach latajacych -Strasznie glupie -Bez obrazy -Czochr czochr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:48 am
Sei chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Przed chwilą dostałem dotację 4laugh A co u was? Nyu^ ^*Wiesza mu sie na szyii*Mam na scarfika mam na scarfika xd xd Czy to oznacza, że nie mam ci już bumpować wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:48 am
Lethiel mruuu ... 4laugh whee ..... dziekować !!!! 4laugh nie ma za co 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:49 am
Czarny Sei chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Przed chwilą dostałem dotację 4laugh A co u was? Nyu^ ^*Wiesza mu sie na szyii*Mam na scarfika mam na scarfika xd xd Czy to oznacza, że nie mam ci już bumpować wink Bumpowac możesz bo nie mam jeszcze headband xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:49 am
Lachosz_Targosz -A to te bajki o ludzikach latajacych -Strasznie glupie -Bez obrazy -Czochr czochr xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:50 am
Lethiel Nerai Witaj Tur.. Turlaczu Asiulcu xp Aś jak sie nagrywa płyty audio bo mój gupi brat sie pyta stare stressed sweatdrop hieh.. jak wlaczasz kreatora to cie pyta jaki chcesz rodzaj plyty nagrać 3nodding i tam sa pliki .. cos tam ... i audio whee 3nodding *przytuuuulas* wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask scream scream scream Powtarzałam mu to 500 razy ale nie... po co mnie słuchać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:51 am
czarny 4laugh *przytuuuulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Czarny Sei chan Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Przed chwilą dostałem dotację 4laugh A co u was? Nyu^ ^*Wiesza mu sie na szyii*Mam na scarfika mam na scarfika xd xd Czy to oznacza, że nie mam ci już bumpować wink Bumpowac możesz bo nie mam jeszcze headband xd No, mi jeszcze trochę brakuje, ale to nic xp Kiedyś to się przecież uzbiera, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai -*turlu turlu tuuuurl" whee -łaziłes bez spodni po mieście eek xd xp !? -Raz sie zdarzylo redface -Dobrze, ze mialem chociaz stringi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:52 am
Lachosz_Targosz Nerai -*turlu turlu tuuuurl" whee -łaziłes bez spodni po mieście eek xd xp !? -Raz sie zdarzylo redface -Dobrze, ze mialem chociaz stringi O.o ....... xd xd xd roozowe ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:52 am
Nerai Lethiel Nerai Witaj Tur.. Turlaczu Asiulcu xp Aś jak sie nagrywa płyty audio bo mój gupi brat sie pyta stare stressed sweatdrop hieh.. jak wlaczasz kreatora to cie pyta jaki chcesz rodzaj plyty nagrać 3nodding i tam sa pliki .. cos tam ... i audio whee 3nodding *przytuuuulas* wrzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaask scream scream scream Powtarzałam mu to 500 razy ale nie... po co mnie słuchać stare Bo on tochciał usłyszeć od Lethiel 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:53 am
Lethiel Lachosz_Targosz Nerai -*turlu turlu tuuuurl" whee -łaziłes bez spodni po mieście eek xd xp !? -Raz sie zdarzylo redface -Dobrze, ze mialem chociaz stringi O.o ....... xd xd xd roozowe ?? -nie -cieliste - redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:53 am