|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:16 am
niejaki konio chcial dolaczyc od naszej niezwyciezonej armii, jednak mu odmowilem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 3:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 7:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 10:19 am
alu alu jest tu jakis partyzant ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:36 am
BeeWolf_san alu alu jest tu jakis partyzant ??chyba ja... esz bry wiczor twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:26 pm
ZZZLLLLLLLLLLLOOOOOOOOO [tyle mam dzisiaj do powiedzenia...chociaz nie jeszcze jedno] w Polsce prawie wszyscy to SZATANISCI...a Ozz to napewno wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 12:28 pm
Kiray ZZZLLLLLLLLLLLOOOOOOOOO [tyle mam dzisiaj do powiedzenia...chociaz nie jeszcze jedno] w Polsce prawie wszyscy to SZATANISCI...a Ozz to napewno wink blaugh czesc misiek *podbiega i sie tuli do niego* slodki i adekwatny Sig xd mrgreen dostales go za bumpanie biggrin ? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:12 pm
łojezuchryste gonk tak do generalicy, prosze nie przyjmowac Thomassus, chociaz watpie czy w ogole by chcial do pierogow, ale lepiej dmuchac na zimne gonk
ninja szurum burum tak pozatym to witam blaugh kto chce moje foty z andzejek zobaczyc? i naprawdopodobniej jeszcze mojego kochanie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 2:30 pm
Baliaur łojezuchryste gonk tak do generalicy, prosze nie przyjmowac Thomassus, chociaz watpie czy w ogole by chcial do pierogow, ale lepiej dmuchac na zimne gonk
ninja szurum burum tak pozatym to witam blaugh kto chce moje foty z andzejek zobaczyc? i naprawdopodobniej jeszcze mojego kochanie ninja *skacze i macha lapkami * ja ja ja ja rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 18, 2005 11:52 pm
no kuuurdee. sie dzialo. kurde kolejna granica przekroczona, nie ma to jak starzec sie 1 rok na rok. cholera. I dostalem moje ulubione prezenty : komiksy, muzyke i alkohol biggrin
23.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 1:29 am
racqel no kuuurdee. sie dzialo. kurde kolejna granica przekroczona, nie ma to jak starzec sie 1 rok na rok. cholera. I dostalem moje ulubione prezenty : komiksy, muzyke i alkohol biggrin 23. osz kusza... eek spoznione bo spoznione ale wszystkiego najlepszego Generale 3nodding to odemnie dostaniesz kobiete...wybierz sobie jedna z Ruskich Kurtyzan mrgreen *pije zdrowie Racqela*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 2:02 am
Kiray racqel no kuuurdee. sie dzialo. kurde kolejna granica przekroczona, nie ma to jak starzec sie 1 rok na rok. cholera. I dostalem moje ulubione prezenty : komiksy, muzyke i alkohol biggrin 23. osz kusza... eek spoznione bo spoznione ale wszystkiego najlepszego Generale 3nodding to odemnie dostaniesz kobiete...wybierz sobie jedna z Ruskich Kurtyzan mrgreen *pije zdrowie Racqela* to moze poczekamy na jakas ochotniczke? p.s. Dzis nie moge patrzec na alkohol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 2:14 am
racqel Kiray racqel no kuuurdee. sie dzialo. kurde kolejna granica przekroczona, nie ma to jak starzec sie 1 rok na rok. cholera. I dostalem moje ulubione prezenty : komiksy, muzyke i alkohol biggrin 23. osz kusza... eek spoznione bo spoznione ale wszystkiego najlepszego Generale 3nodding to odemnie dostaniesz kobiete...wybierz sobie jedna z Ruskich Kurtyzan mrgreen *pije zdrowie Racqela* to moze poczekamy na jakas ochotniczke? p.s. Dzis nie moge patrzec na alkohol... Wszystkiego naj Raqel ... a na alkochol nie patrz zamknij oczy i pij ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 3:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 19, 2005 5:59 am
Kiray racqel no kuuurdee. sie dzialo. kurde kolejna granica przekroczona, nie ma to jak starzec sie 1 rok na rok. cholera. I dostalem moje ulubione prezenty : komiksy, muzyke i alkohol biggrin 23. osz kusza... eek spoznione bo spoznione ale wszystkiego najlepszego Generale 3nodding to odemnie dostaniesz kobiete...wybierz sobie jedna z Ruskich Kurtyzan mrgreen *pije zdrowie Racqela* eek przylaczam sie do tych spoznionych zyczen *przytul* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|