Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 429 430 431 432 433 434 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 12:28 pm

III Slash III
Én is INTJ vagyok biggrin Kicsit több, mint 1 éve csináltam meg ezt a tesztet, remélem jól emlékszem. Úgy látszik, csak Yuki közülünk, aki extrovertált és nem befelé zárkózik smile

igen, de a vicces képek alapján ezt is csak azért csinálom, hogy világuralomra törjek biggrin (http://lelektanitipusok.net/tipusok/sj/estj/humor)
PostPosted: Wed Jan 16, 2013 12:40 pm

Én ESFP (hasonlít Xanvie-éra, csak az első betű tér el) xp Pedig vannak dolgok, amikben ég és föld vagyunk...
Nagyrészt igaz, de nem mindig vagyok irányító szerepben pl, de tényleg szeretek emberekkel lenni, csak van, amikor passzívabb...
És szeretem azért a rutint, de nem mindenben és nem mindig használom az előre eltervezést. De van amikor igen, ez felemás... Csak sok kérdésnél ugye nem volt "arany középút" töltetű válasz, de nem baj.
Szóval biztos árnyalt, de nem olyan árnyalt, mint amilyen a személyiségünk valójában - szerintem.
És az oldal gyakorisági listáján (hogy milyen tpus mennyiszer jött ki) 9. a típusom...

Rajczy: Extravertált érzékelés és gondolkodás, introvertált érzés és intuíció nálam blaugh Amúgy ez is... néha logikusabb meg gondolkodósabb vagyok, néha érzelmesebb. Változó.

Még ezt érdemes megnézni a tpusok "komponenseiről", bár kicsit hosszú a táblázatok alatt:
http://lelektanitipusok.net/node/251

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Fri Jan 18, 2013 7:38 am

Ez, amit Obitól idézek, gyakran rám is igaz:
"néha logikusabb meg gondolkodósabb vagyok, néha érzelmesebb. Változó."
Nem teljesen, de nagyrészt igaz rám is, változóbb arányokban.
PostPosted: Fri Jan 18, 2013 12:57 pm

Én INFP vagyok biggrin és a humor része annyira igaz rám h nagyon biggrin a többivel se nagyon tudok kötekedni, de az nem mindenhol pontos whee

Syrielle

Desirable Kitten

9,075 Points
  • Cat Fancier 100
  • Treasure Hunter 100
  • Full closet 200

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Jan 19, 2013 12:23 am

A DC elkezdett ritka Alchemy alapanyagokat dobálni. Egy csomó alapanyagnak 1000 arany alá esett az ára, pedig nem olyan régen, még több százezret értek...
PostPosted: Sat Jan 19, 2013 8:33 am

Sharoan
A DC elkezdett ritka Alchemy alapanyagokat dobálni. Egy csomó alapanyagnak 1000 arany alá esett az ára, pedig nem olyan régen, még több százezret értek...

Nekem pár napja meg végre dobott egy Philosopher's Cache-t 3nodding

Másik: Narumi Misuhara developer feltett egy naplóbejegyzést néhány jelenlegi/jövőbeli Gaiás dologgal kapcsolatban (játékok, Gaián lévő reklámok, Alchemy, zOMG, Towns 2, eventek, 2013-as projektek).
Akit érdekel, itt összegeztem magyarul a journal bejegyzés tartalmát:
Játékok: a z új játékok készítését, meglévő játékok fixálását és a játékok jutalomadási rendszerének egységesítését elhalasztják más folyamatban lévő dolgok miatt.

Reklám: nagy segítség nekik, főleg amióta már nemigen van lehetőségük szponzort találniuk (előzetesek és társai)

Alchemy: még dolgoznak a részleteken. Narumi eredetileg januárban akarta volna feltenni, de újra kellett rendezni, mi milyen prioritású 2013-ban, de mindent megtesz, hogy a lehető leghamarabb elérhetővé tegye.

zOMG: a teljes munkaidős zOMG-hez értő fejlesztők elmentek a Gaia cégtől illetve a Gaia Interactive social team-jei számára készülő játékokon dolgoznak. Van egy volt zOMG fejlesztőjük, akivel időről időre leszerződnek, hogy segítsen nekik a bug javításokban és hasonló dolgokban. Megpróbálják kideríteni, mennyire lehetséges, hogy valakit a Gaia Online csapatából betanítsanak arra, hogy dolgokat programozzon a zOMG!-hoz. Egy dev megtanulja, ha lehet és akkor legalább azt remélhetjük, hogy sikerül aktiválni az eventeket a játékban.

Towns 2: a következő fázis a housing és nagyon jól néz ki. Megint említi, hogy tudják, mennyien szeretik a towns 1-et, de annak a kódja már nagyon régi és nehéz karbantartani stb. A flash helyek egyesítése lehetővé teszi, hogy egészként valósítsák meg a Gaia világát és nem kis különálló részekben. Tudják, hogy az a legnagyobb panasz, hogy már nem lehet saját szobákat létrehozni. Nem biztos, hogy úgy hozzák vissza, ahogy volt, de azt fontolóra veszik, hogy pl. privát chatelő helyeket hoznak létre a Towns 2-n belül. A Towns 2 projektje 2014-ig nyúlik, ennyire távoli jövőig tervezte meg Narumi, de nagyon jó update-k lesznek időközben.

Eventek: Ha alig várod, hogy az Easter Bunny (a robotnyúl) újra akcióba lépjen, állj készenlétben.

2013 projektek: még néhány dolog, amin dolgozni fognak: Inventory Arranger updatelése, Guildek update-je, forums display update, Towns 2 update-k, új játékok és még több

És harmadik: codemonkey37179 (aki nem tudja: egy developer, aki nagyban dolgozik a Towns 2-n) megosztott egy képet, szerintem nagyon szép lett, code szerint gem2niki és Buki rajzolták meg és ez csak kis szelete annak, ami majd jön, ez is része lesz a Towns 2 bővített verziójának biggrin ):
(Majd többféle házkinézet közül lehet választani).
User Image

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 7:04 am

Akit esetleg érdekelne, csináltam egy listát a Gaián lévő hangszeres cuccokról smile
PostPosted: Sun Jan 20, 2013 9:54 am

Obi Aoi
Akit esetleg érdekelne, csináltam egy listát a Gaián lévő hangszeres cuccokról smile

találtam kettőt, amit még nem raktál bele és tudom, hogy van benne hangszer
az egyik egy dob : http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/86693
a másik egy gitár: http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/87577

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 10:17 am

Yuki Naoto
Obi Aoi

találtam kettőt, amit még nem raktál bele és tudom, hogy van benne hangszer
az egyik egy dob : http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/86693
a másik egy gitár: http://www.gaiaonline.com/marketplace/itemdetail/87577

Köszönöm szépen biggrin A dob és a gitár elkerülték a figyelmemet, először néztem no hol a hangszer aztán gondoltam klikkelek az első lemezes ikonra is és tada bejött a dob, illetve a gitár. Még egyszer köszi heart
PostPosted: Sun Jan 20, 2013 10:30 am

Obi Aoi

Köszönöm szépen biggrin A dob és a gitár elkerülték a figyelmemet, először néztem no hol a hangszer aztán gondoltam klikkelek az első lemezes ikonra is és tada bejött a dob, illetve a gitár. Még egyszer köszi heart

Nincs mit, az ember figyelmét könnyen elkerüli ez a két hangszer, hiszen nem sok EI-ben van funkciója az első ikonnak. 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Jan 20, 2013 12:16 pm

Yuki Naoto
Obi Aoi

Nincs mit, az ember figyelmét könnyen elkerüli ez a két hangszer, hiszen nem sok EI-ben van funkciója az első ikonnak. 3nodding

Jah, pontosan emiatt... De egyébként minden pózt meg szoktam általában nézni, amikor először kijönnek. Nézem az announcementet, rákeresek és végigkattintgatom. Csak már nem emlékeztem, hogy ezek is bennük vannak, nem mostanában jelentek meg ezek és nem is jegyeztem meg annyira mindent róluk.
PostPosted: Sun Jan 20, 2013 6:58 pm

ÚRISTEN! JÉZUSOM! NEM HISZEM EL!!! Rohadt nagy mázlim volt!!! Megnyertem egy Nightmare nehézségű játékot a Heralds of Chaos-ban! Úgy, hogy 16-os szinten vagyok!!!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 1:44 am

Malreni
ÚRISTEN! JÉZUSOM! NEM HISZEM EL!!! Rohadt nagy mázlim volt!!! Megnyertem egy Nightmare nehézségű játékot a Heralds of Chaos-ban! Úgy, hogy 16-os szinten vagyok!!!

Gratulálok! biggrin
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 4:19 am

Yuki Naoto
Malreni

Gratulálok! biggrin

Köszi, de csak a mázlinak köszönhetem. A térképen sikerült elfoglalnom 5 portált, az ellenségnek kettő volt és letámadta a fő csapatom és őrizetlenül hagyta a második kapuját, én meg befoglaltam egy felderítőnek használt egységemmel, így lett meg a hat portál és így nyertem. A vicces az, hogy ha hagyom, hogy legyőzzenek és közben megölök pár ilyen extrás szörnyet több jutalmat kapok, mint így kaptam... Szóval, nem nem értem meg, de elmondhatom, hogy nyertem egy nightmare játékot. biggrin

edit:
Most már bizonyítani is tudom, hogy nem kamuzok! Fent van a nevem a nightmare listán!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 429 430 431 432 433 434 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games