|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:17 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san eek Patrzy na szalona SEI ... witaj .... Mroczny krolik przybywa ..uhaha ... xp Nie szalona tylko szcześliwa Nyaaa!!!! xd xd Ty jesteś szalona i koniec ... a dotego szczescie zaklada chelm ..! Nyaaa!!! xd *skacze dalej* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:18 am
Omega Sun Nerai aerobic i siłownia ja też chce crying I Witam of course xp xd to zachecam do zdawania na WSAP- wszystko w ramach zajec w-f wink A jak Ci nie pasuje silownia i aerobik, to jest tez basen, tenis ziemny lub stolowy, sekcja zeglarska, koszykowka, siatkowka, pilka nozna i taniec towarzystki sweatdrop WOW eek WSAP? wybacz moje niedoinformowanie ale to w Warszawie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:19 am
Nerai Witaj Bee... vel... eme... "Mroczny króliku" eek !!! Zciaga uszy ... klania sie nisko ... WITAJ ... chce moze kupic ostatni list tanio120k wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:19 am
Nyu^ ^*Rzuca sie wampirkowi na szyję, a potem wraca do skakania*Nyaa!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:21 am
Zamaskowany Turlacz!!! whee whee whee *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:23 am
Nerai Zamaskowany Turlacz!!! whee whee whee *przytul* 4laugh *przytula* razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:25 am
BeeWolf_san Nerai Witaj Bee... vel... eme... "Mroczny króliku" eek !!! Zciaga uszy ... klania sie nisko ... WITAJ ... chce moze kupic ostatni list tanio120k wink heh whee Jak uzbieram za 500 lat to dam Ci zanć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:25 am
Nerai BeeWolf_san Nerai Witaj Bee... vel... eme... "Mroczny króliku" eek !!! Zciaga uszy ... klania sie nisko ... WITAJ ... chce moze kupic ostatni list tanio120k wink heh whee Jak uzbieram za 500 lat to dam Ci zanć Dobra siada w kociku ... no to poczekam tu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:26 am
W czym mi lepiej  wtym czy w tym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:27 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san eek Patrzy na szalona SEI ... witaj .... Mroczny krolik przybywa ..uhaha ... xp Nie szalona tylko szcześliwa Nyaaa!!!! xd xd Ty jesteś szalona i koniec ... Szalona Sei... 3nodding Liść Kleofas byłby z Ciebie dumny heart *turlu turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:27 am
Sei chan W czym mi lepiej  wtym czy w tym  pierwsze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:28 am
Nerai BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san eek Patrzy na szalona SEI ... witaj .... Mroczny krolik przybywa ..uhaha ... xp Nie szalona tylko szcześliwa Nyaaa!!!! xd xd Ty jesteś szalona i koniec ... Szalona Sei... 3nodding Liść Kleofas byłby z Ciebie dumny heart *turlu turlu turlu* Nyaa!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 6:28 am
Sei chan W czym mi lepiej  wtym czy w tym  mi sie podoba 2 ale tobie lepiej w 1 wink ... Lisc co Kleofas dumny ... *aż zaczne sie turlać ..to takie glupie ... wink TURL TURL ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|