|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:23 am
Cirilla Kopciuszek uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5 ja jzu skróciłam swój... etraz ty mnei sotrzegasz? wink ja sie tylko odgrywam 3nodding nudzi mi sie poprostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:25 am
Kopciuszek Cirilla Kopciuszek uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5 ja jzu skróciłam swój... etraz ty mnei sotrzegasz? wink ja sie tylko odgrywam 3nodding nudzi mi sie poprostu. nie wymawiaj etgo Słowa. masz jakis ciekawy pomysł?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:29 am
Kopciuszek uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5 czesc biggrin nie tylko Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:31 am
Night_Lady Kopciuszek uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5 czesc biggrin nie tylko Kukusno nie tylko alejego sie wiekszosc boi *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:32 am
Cirilla nie wymawiaj etgo Słowa. masz jakis ciekawy pomysł? Nudzi mi sie w domu a mie na gai. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:34 am
Czy ktoś z was ma może coś ze stroju elfa czego sie chce pozbyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:36 am
widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:37 am
Omega Sun widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh ty? czemu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:43 am
to jak z tym elfem? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:45 am
Cirilla Omega Sun widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh ty? czemu? bo ostatnio oprocz opieki nad nowymi uzytkownikami i prowadzenia przewodnika zaczelam sie wtracac do scigania osob lamiacych regulamin sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:46 am
Omega Sun widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh ty zawsze będziesz ukochanym moderkem nas wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:48 am
Omega Sun Cirilla Omega Sun widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh ty? czemu? bo ostatnio oprocz opieki nad nowymi uzytkownikami i prowadzenia przewodnika zaczelam sie wtracac do scigania osob lamiacych regulamin sweatdrop biednaaaa, ja stram sie przestrzegac regulaminu... 3nodding biggrin a co u ciebie? siema madog biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:56 am
[madog] Omega Sun widze, ze niedlugo i ja dolacze do grona znienawidzonych modow blaugh ty zawsze będziesz ukochanym moderkem nas wszystkich wstawie Ci plusa za podlizywanie sie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:59 am
Cirilla biednaaaa, ja stram sie przestrzegac regulaminu... 3nodding biggrin a co u ciebie? u mnie dobrze, mialam dzis tylko jeden wyklad, aerobik i silownie, wiec jestem wczesniej w domku i mam caly dzien wolny biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|