|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:00 am
5 scream ! P-I-E-C!!! scream nawyzej! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:01 am
czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM???????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:01 am
Tatusiek Kopciuszek Tatusiek Oki. Może chcesz jeszcze zadowoloną dynie?? Chętnie ale nie mam kasy. właśnie w markecie oglądałam ceny. sweatdrop Namyśl sie. Ja już lece koniec lekcji crying Papa wszystkim papatki dzięki za płaszczyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:03 am
Elijon czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM??????? a mozna podpowiedz? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:05 am
Cirilla Elijon czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM??????? a mozna podpowiedz? blaugh NIE BARDZO BO TY BYS ODRAZU ZGADLA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:06 am
Elijon Cirilla Elijon czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM??????? a mozna podpowiedz? blaugh NIE BARDZO BO TY BYS ODRAZU ZGADLA hmmmm, Serafin, Sayo, Nox? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:07 am
Cirilla Elijon Cirilla Elijon czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM??????? a mozna podpowiedz? blaugh NIE BARDZO BO TY BYS ODRAZU ZGADLA hmmmm, Serafin, Sayo, Nox? xd CZYLI KTORY?????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:16 am
jak wstawic znak nieskonczonosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:17 am
Cirilla Elijon Cirilla Elijon Cirilla Elijon czesc wszystk iwlasnie zalogowalem sie na gai I NIE JESTEM TU NOWY KTO WIE JAK SIE INACZEJ NAZYWAM??????? a mozna podpowiedz? blaugh NIE BARDZO BO TY BYS ODRAZU ZGADLA hmmmm, Serafin, Sayo, Nox? xd CZYLI KTORY????????? hmmmm, ten ostatni? zgadlas biggrin gratulacje ale to chyba nie bylo dla ciebie takei trudne co??? skracac cyataty w mordke - BeeWolf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:20 am
Elijon zgadlas biggrin gratulacje ale to chyba nie bylo dla ciebie takei trudne co??? nie nie az tak wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:20 am
dobra ja uciekam do szkoly nara wszystkim jak bede mial kase to sie tu do gildi zapisze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 03, 2004 5:21 am
Elijon dobra ja uciekam do szkoly nara wszystkim jak bede mial kase to sie tu do gildi zapisze ok, pa a co z woja gildia? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek uwaga kukus ostatnio łapie za cytaty najwyżej 5 ja jzu skróciłam swój... etraz ty mnei sotrzegasz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|