|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 9:49 am
u mnie mama tak robi (krzyczy).
wchodzi do pokoju i od razu "JAKI SYF TU JEST! TO NIE JEST POKÓJ DZIEWCZYNKI TYLKO JAKIEGOŚ OBDARTUSA!".
i jeszcze stała gadka jest : "TY TYLKO O PRZYJEMNOŚCIACH MYŚLISZ. ŻADNYCH OBOWIĄZKÓW, DOM I RODZINA NA OSTATNIM MIEJSCU!".
a z tym nożem do masła to u mnie by powiedziała na 100% " SKĄD MAM WIEDZIEĆ, GDZIEŚ GO POSIAŁAŚ JAK ZWYKLE !!!".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 9:52 am
wkurzające to jest, mi się już nawet wtedy odpowiadać nic nie chce neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 9:55 am
no, bo co odpowiedzieć.
mi się same złe rzeczy cisną na język mrgreen .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 10:05 am
no dokładnie, a lepiej ich nie mówić, bo wtedy by mnie chyba z domu wyrzucili xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 10:17 am
ja raz powiedziałam "spier...".
to dostałam taką burę...
że lepiej nie mówić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 10:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 11:40 am
Ajsza a ja mam pytanie nie dotyczące Cracovii, babć-superbohaterek, zwariowanych rodzin i obiadów mój kumpel już od przeszło miesiąca jest na gai i nadal nie ma linka aktywującego... mam poprawny e-mail i w ogóle i nadal nic nie przyszło... dlaczego? czy oni aż tak to muszą opóźniać? ja miałam po tygodniu :/ A gdzie ma skrzynkę założoną? Bo z tego co pamiętam to tlen i onet blokują niektóre maile od serwisów poczytując je za spam. Podobnie jest z wp, ale to nie w każdym wypadku. Ja miałem konto na wp i link przyszedł. Jeżeli twój kolega jeszcze nie ma konta na gmail, to proponowałbym założyć. To najlepsza skrzynka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 11:22 pm
dlatego najlepszy jest gmail twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 11:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 06, 2008 11:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 4:58 am
P a t e l n i a ja raz powiedziałam "spier...".
to dostałam taką burę...
a ja zmywałem dla ciebie naczynia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 5:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 6:44 am
ichabot Ajsza a ja mam pytanie nie dotyczące Cracovii, babć-superbohaterek, zwariowanych rodzin i obiadów mój kumpel już od przeszło miesiąca jest na gai i nadal nie ma linka aktywującego... mam poprawny e-mail i w ogóle i nadal nic nie przyszło... dlaczego? czy oni aż tak to muszą opóźniać? ja miałam po tygodniu :/ A gdzie ma skrzynkę założoną? Bo z tego co pamiętam to tlen i onet blokują niektóre maile od serwisów poczytując je za spam. Podobnie jest z wp, ale to nie w każdym wypadku. Ja miałem konto na wp i link przyszedł. Jeżeli twój kolega jeszcze nie ma konta na gmail, to proponowałbym założyć. To najlepsza skrzynka 3nodding ma na Yahoo... a jak chciałam zmienić na wp albo podać aby tam mi link wysłali to pisało, że jeszcze nie obsługują tej poczty :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 07, 2008 7:18 am
ILikeGreenChickenLegs P a t e l n i a ja raz powiedziałam "spier...".
to dostałam taką burę...
a ja zmywałem dla ciebie naczynia rofl
i buziak dla Ciebie za to :*
damian : jakiej Ziemi? *ha-ha*.
|
 |
 |
|
|
|
|