Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Ksiazki-ksiazki [co czytacie itd] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Czytacie ?!
Tak
83%
 83%  [ 114 ]
Nie
0%
 0%  [ 0 ]
Czasem
14%
 14%  [ 20 ]
Nigdy
1%
 1%  [ 2 ]
Total Votes : 136

Anuko

PostPosted: Thu Mar 23, 2006 10:20 am

Anowi
a no bo Szekspir to coś. mnie tez sie go szybko czytało

Pozdrowionka! 3nodding Nikomu, z moich znajomych, szybko się tego nie czytało i czułem się, w związku z tym, nieco osamotniony wink
jak sie ma checi i czas ... a pozatym pieknie gosc pisal
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 11:41 pm

[ Message temporarily off-line ]

Anowi

Anuko

PostPosted: Fri Mar 24, 2006 6:57 am

PostPosted: Sat Mar 25, 2006 12:10 pm

Anowi

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Tue Apr 04, 2006 5:34 am

Goraco polecam powiesc kryminalno-obyczajowa , osadzona w realiach dwu roznych kultur - wspolczesnej Ameryki I wspolczesnej Japoni

ksiazka ciekawa intrygujaca...czyta sie ja szybko i przyjemnie, przy czym dla fanow japoniskich zwyczajow/kultury znajdzie sie duzo ciekawej tresci ...

Sujata Massey "Żona biznesmena"
PostPosted: Wed Apr 05, 2006 12:06 am

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Raticiel

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 4:28 am

idea Dean Koontz - "Twarz"
idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu)
idea cala masa dziwnych lektur xd
PostPosted: Sat Apr 08, 2006 12:25 pm

Raticiel

mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare

Anuko

Raticiel

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 3:57 am

Anuko
Raticiel

mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare
Twarz to na razie moja pierwsza, w sumie brat mnie nim zarazil, jak tylko skoncze kombinuje Opiekunow, bo slyszalam ze jest rownie za mocna pozycja mrgreen
bardzo lubie styl tego goscia i to czarne poczucie humoru przeplatajace sie z dramatyzmem tego co sie dzieje w ksiazce... jakby jednoczesnie brechtal bohaterow i bardzo im wspolczul 3nodding
I polecam Twarz, to jedyna taka opowiesc o zywych trupach (???) i zoltym anarchiscie Corky'm (ktory rzadzi), polecam goraco!!! 3nodding
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 8:05 am

Ostatnia ksiazka ktora przeczytalam byla Kod LEonarda Da Vinci... Polecam kazdemu... mam jedno slowo ktore by opisalo ta ksiazke... i nie jest to zajebiscie, tylk mmmmmmmmmmmmm razz wciagajaca ksiazka niczym HArry Potter tylko ze wiecej ludzi umiera od pistoletow niz od rozdzek, i jest wiecej tajemnic ktore sa szybciej rozwiazene... i akcja sie toczy w jeden dzien... wiec jest ciekawie bo ksiazka jest prze gruba.. podrawiam!!

Golara

850 Points
  • Dressed Up 200
  • Treasure Hunter 100
  • Gaian 50

Ryuukei oshii
Crew

PostPosted: Sun Apr 09, 2006 8:06 am

Golara
Ostatnia ksiazka ktora przeczytalam byla Kod LEonarda Da Vinci... Polecam kazdemu... mam jedno slowo ktore by opisalo ta ksiazke... i nie jest to zajebiscie, tylk mmmmmmmmmmmmm razz wciagajaca ksiazka niczym HArry Potter tylko ze wiecej ludzi umiera od pistoletow niz od rozdzek, i jest wiecej tajemnic ktore sa szybciej rozwiazene... i akcja sie toczy w jeden dzien... wiec jest ciekawie bo ksiazka jest prze gruba.. podrawiam!!
nie wspomnialas nic o beznadziejnym zakonczneniu ninja
PostPosted: Sun Apr 09, 2006 12:20 pm

Raticiel
Anuko
Raticiel

Twarz to na razie moja pierwsza, w sumie brat mnie nim zarazil, jak tylko skoncze kombinuje Opiekunow, bo slyszalam ze jest rownie za mocna pozycja mrgreen
bardzo lubie styl tego goscia i to czarne poczucie humoru przeplatajace sie z dramatyzmem tego co sie dzieje w ksiazce... jakby jednoczesnie brechtal bohaterow i bardzo im wspolczul 3nodding
I polecam Twarz, to jedyna taka opowiesc o zywych trupach (???) i zoltym anarchiscie Corky'm (ktory rzadzi), polecam goraco!!! 3nodding

mhmmm ... ok ... przekonalas mnie ... jak tylko skoncze 'Los powtorzony' Wisniewskiego, a potem 'Czarnoksieznika z Archipelagu' Ursuli le Guin i 'Jestesmy snem' tejze autorki, to oddajac do biblioteki te ksiazki pozyczem sobie 'Twarz' xd ... kurcze ... 'Lalka' sie za mna ciegnie ... od ... hm, poltorej tygodnia ja przerabiam w szkole a przeczytalam ze 6 rozdzialow ... mimoze mi sie podoba to jakos tak nie lubie czytac ksiazek na sile ... a lektory zazwyczaj sie tak czyta ...

Anuko

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 5:33 am

kto mi powiedział że LALKA jest ciekawa?!!!?!?!?!?!??!??

przyznać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
scream scream scream scream scream scream
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue Apr 11, 2006 11:40 am

ZebraDeath

przyznać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moze ja mrgreen bo jest twisted tylko jak nie czytana na sile ... 4laugh

Anuko

Raticiel

PostPosted: Tue Apr 11, 2006 11:10 pm

Anuko
ZebraDeath

moze ja mrgreen bo jest twisted tylko jak nie czytana na sile ... 4laugh
Lalka? jedna z lepszych ksiazek z cyklu "normalnie w zyciu bym tego nie przeczytala, ale na polaka trzeba..."
bardzo dobra ksiazka, w naszych czasach bardzo aktualna i z dedykacja dla ludzi zakochanych chociazby w mangowych idolkach wink to JEST ciekawa ksiazka, naprawde dobra... ale wlasnie, zgadzam sie z przedmowczynia: nie na sile. Na sile nic nie jest ciekawe... whee
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 41 42 43 44 45 46 ... 77 78 79 80 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games