Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 10:20 am
Anowi a no bo Szekspir to coś. mnie tez sie go szybko czytało Pozdrowionka! 3nodding Nikomu, z moich znajomych, szybko się tego nie czytało i czułem się, w związku z tym, nieco osamotniony wink jak sie ma checi i czas ... a pozatym pieknie gosc pisal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 11:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 6:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 25, 2006 12:10 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 04, 2006 5:34 am
Goraco polecam powiesc kryminalno-obyczajowa , osadzona w realiach dwu roznych kultur - wspolczesnej Ameryki I wspolczesnej Japoni
ksiazka ciekawa intrygujaca...czyta sie ja szybko i przyjemnie, przy czym dla fanow japoniskich zwyczajow/kultury znajdzie sie duzo ciekawej tresci ...
Sujata Massey "Żona biznesmena"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 12:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 4:28 am
idea Dean Koontz - "Twarz" idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu) idea cala masa dziwnych lektur xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 08, 2006 12:25 pm
Raticiel idea Dean Koontz - "Twarz" idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu) idea cala masa dziwnych lektur xd mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 3:57 am
Anuko Raticiel idea Dean Koontz - "Twarz" idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu) idea cala masa dziwnych lektur xd mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare Twarz to na razie moja pierwsza, w sumie brat mnie nim zarazil, jak tylko skoncze kombinuje Opiekunow, bo slyszalam ze jest rownie za mocna pozycja mrgreen bardzo lubie styl tego goscia i to czarne poczucie humoru przeplatajace sie z dramatyzmem tego co sie dzieje w ksiazce... jakby jednoczesnie brechtal bohaterow i bardzo im wspolczul 3nodding I polecam Twarz, to jedyna taka opowiesc o zywych trupach (???) i zoltym anarchiscie Corky'm (ktory rzadzi), polecam goraco!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 8:05 am
Ostatnia ksiazka ktora przeczytalam byla Kod LEonarda Da Vinci... Polecam kazdemu... mam jedno slowo ktore by opisalo ta ksiazke... i nie jest to zajebiscie, tylk mmmmmmmmmmmmm razz wciagajaca ksiazka niczym HArry Potter tylko ze wiecej ludzi umiera od pistoletow niz od rozdzek, i jest wiecej tajemnic ktore sa szybciej rozwiazene... i akcja sie toczy w jeden dzien... wiec jest ciekawie bo ksiazka jest prze gruba.. podrawiam!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 8:06 am
Golara Ostatnia ksiazka ktora przeczytalam byla Kod LEonarda Da Vinci... Polecam kazdemu... mam jedno slowo ktore by opisalo ta ksiazke... i nie jest to zajebiscie, tylk mmmmmmmmmmmmm razz wciagajaca ksiazka niczym HArry Potter tylko ze wiecej ludzi umiera od pistoletow niz od rozdzek, i jest wiecej tajemnic ktore sa szybciej rozwiazene... i akcja sie toczy w jeden dzien... wiec jest ciekawie bo ksiazka jest prze gruba.. podrawiam!! nie wspomnialas nic o beznadziejnym zakonczneniu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 09, 2006 12:20 pm
Raticiel Anuko Raticiel idea Dean Koontz - "Twarz" idea Nietzschunio moje - "Antychryst" (znoffu) idea cala masa dziwnych lektur xd mmm .. Koontz ... 'Twarzy' jeszcze nie czytalam ... acz najbardziej jak narazie to mi sie jego 'Opiekunowie' podobali ... a 'Tik tak', czy jakos tak, czytalas ... niestety chyba najnudniejsza jego ksiazka ... stare Twarz to na razie moja pierwsza, w sumie brat mnie nim zarazil, jak tylko skoncze kombinuje Opiekunow, bo slyszalam ze jest rownie za mocna pozycja mrgreen bardzo lubie styl tego goscia i to czarne poczucie humoru przeplatajace sie z dramatyzmem tego co sie dzieje w ksiazce... jakby jednoczesnie brechtal bohaterow i bardzo im wspolczul 3nodding I polecam Twarz, to jedyna taka opowiesc o zywych trupach (???) i zoltym anarchiscie Corky'm (ktory rzadzi), polecam goraco!!! 3nodding mhmmm ... ok ... przekonalas mnie ... jak tylko skoncze 'Los powtorzony' Wisniewskiego, a potem 'Czarnoksieznika z Archipelagu' Ursuli le Guin i 'Jestesmy snem' tejze autorki, to oddajac do biblioteki te ksiazki pozyczem sobie 'Twarz' xd ... kurcze ... 'Lalka' sie za mna ciegnie ... od ... hm, poltorej tygodnia ja przerabiam w szkole a przeczytalam ze 6 rozdzialow ... mimoze mi sie podoba to jakos tak nie lubie czytac ksiazek na sile ... a lektory zazwyczaj sie tak czyta ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 5:33 am
kto mi powiedział że LALKA jest ciekawa?!!!?!?!?!?!??!??
przyznać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:40 am
ZebraDeath kto mi powiedział że LALKA jest ciekawa?!!!?!?!?!?!??!?? przyznać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze ja mrgreen bo jest twisted tylko jak nie czytana na sile ... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 11, 2006 11:10 pm
Anuko ZebraDeath kto mi powiedział że LALKA jest ciekawa?!!!?!?!?!?!??!?? przyznać się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream scream scream scream scream scream !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze ja mrgreen bo jest twisted tylko jak nie czytana na sile ... 4laugh Lalka? jedna z lepszych ksiazek z cyklu "normalnie w zyciu bym tego nie przeczytala, ale na polaka trzeba..." bardzo dobra ksiazka, w naszych czasach bardzo aktualna i z dedykacja dla ludzi zakochanych chociazby w mangowych idolkach wink to JEST ciekawa ksiazka, naprawde dobra... ale wlasnie, zgadzam sie z przedmowczynia: nie na sile. Na sile nic nie jest ciekawe... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|