|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:31 am
Ozzwald Kukus ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol... gest to ja mam jak mnie o cośdziewczyna po pijaku porosi... czasem to się źle kończy dla mojego budrzetu... tak wiem... słyszałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:32 am
Ozzwald Omega Sun to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop cześć omi... biggrin czesc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:33 am
Kukus Ozzwald Kukus ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol... gest to ja mam jak mnie o cośdziewczyna po pijaku porosi... czasem to się źle kończy dla mojego budrzetu... tak wiem... słyszałem ja się nigdy chyba nie wypłace crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:34 am
faajnie tu
hmm
jakoś nie widać party
zaraz wracam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:35 am
Sayokun faajnie tu hmm jakoś nie widać party zaraz wracam zaraz będzie party.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:35 am
Sayokun faajnie tu hmm jakoś nie widać party zaraz wracam bo chwilowo jeszcze jesteśmy w fazie przygotowań i ustawiania flaszek na stole... oraz zwożenia sokoow, napojoow i zagryzek jak roownież zapraszania gości na imprezkę BeeWoolf'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:36 am
BeeWolf Omega Sun to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop No bo sie nie czuja zaproszeni ... Zaprosmy ich .. biggrin melina musi orzyć ..* całuje omi  * 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:37 am
Kukus Sayokun faajnie tu hmm jakoś nie widać party zaraz wracam bo chwilowo jeszcze jesteśmy w fazie przygotowań i ustawiania flaszek na stole... oraz zwożenia sokoow, napojoow i zagryzek kukus jeszcze nie ma ludzi ale ja bym przystąpił do mojego ulubionego sportu picoa voodki.. *nalewa voodke do kieliszków* zdrowie co by na się ta impreza udała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:40 am
wruciłem paczcie co zawiesiłem przed wejściem 'wskazuje na wielki napis' 
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:42 am
Sayokun wruciłem paczcie co zawiesiłem przed wejściem 'wskazuje na wielki napis'   zajebiste.. no to ty też możesz się ze mną napić jak już tu jesteś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:43 am
Ozzwald Kukus Sayokun faajnie tu hmm jakoś nie widać party zaraz wracam bo chwilowo jeszcze jesteśmy w fazie przygotowań i ustawiania flaszek na stole... oraz zwożenia sokoow, napojoow i zagryzek kukus jeszcze nie ma ludzi ale ja bym przystąpił do mojego ulubionego sportu picoa voodki.. *nalewa voodke do kieliszków* zdrowie co by na się ta impreza udała... siup... *brzdęk* no to zdrowie BeeWoolf'a i za imprezkę *siorb* po pierwszym nie zakąszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:44 am
*otwiera dzwi* witaj...bunkruj się gdzie tylko ci się podoba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Spoglada na napis ..wchodzi do środka .. hm * no no ładnie ładnie .. A włąsnie ... musze napis zrobić ale to jutro !
Przytula sie do Omi !!! mrał
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sayokun wruciłem paczcie co zawiesiłem przed wejściem 'wskazuje na wielki napis'   zajebiste.. no to ty też możesz się ze mną napić jak już tu jesteś... ok ale ja mam coś lepszego 'wyciąga butelkę' spiryt 98,5%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|