|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 12:39 pm
Megan Nem vihetem mindenhová magammal, nem vehetem magam mellé, de azt megigérem, hogy vigyázni fogok rá.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:13 pm
Szerintem a következő 2 célpont Laura és David, mindjárt ránk esik a kövi fejezet, rossz előérzetem van gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 09, 2009 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 5:52 am
nem szeretem amikor ilyeneket írsz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 10, 2009 6:57 am
Azt megköszönném Megan. heart Megnéznéd nekem, hogy jelenleg ki hol tartózkodik és mit csinál? Ha túl nagy a ház és egyedül nem menne tanácskozz Wilfreddel erről.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 9:34 am
Alakul a történet. Van egy olyan érzésem, hogy két féle indíttatású gyilkos van. Legalább is erre következtetek ebből a részből. Szerintetek most kit kérdezzünk ki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 11, 2009 1:34 pm
Rachel vagy Geoff én rájuk szavazok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 10:25 am
Mi van, ha Wilfred Harold törvénytelen féltestvére? Ő ölte meg Annét és Shawnt. Helen pedig tudta a gyilkos kilétét, esetleg látta is ahogy elintézte őket ezért megölte Helent a gyilkos. Persze Helen menekült fel a lépcsőn, de a gyilkos beérte. Megan ölte meg Haroldot véletlenül. Biztos megint bepróbálkozott a lánynál. Feltételezem azért, mert Adriana nem volt kéznél és utolsó éjszakáját vidáman kívánta eltölteni. Tajt részeg lehetett, így Megannak nem jelenthetett gondot Harold megölése. Felelősnek érzi magát a történtekért különösen mióta a többiek is meghaltak és vezeklés képpen oltalmazza Adrianát.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 10:33 am
bibortetu Mi van, ha Wilfred Harold törvénytelen féltestvére? Ő ölte meg Annét és Shawnt. Helen pedig tudta a gyilkos kilétét, esetleg látta is ahogy elintézte őket ezért megölte Helent a gyilkos. Persze Helen menekült fel a lépcsőn, de a gyilkos beérte. Megan ölte meg Haroldot véletlenül. Biztos megint bepróbálkozott a lánynál. Feltételezem azért, mert Adriana nem volt kéznél és utolsó éjszakáját vidáman kívánta eltölteni. Tajt részeg lehetett, így Megannak nem jelenthetett gondot Harold megölése. Felelősnek érzi magát a történtekért különösen mióta a többiek is meghaltak és vezeklés képpen oltalmazza Adrianát. 20%
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 11:22 am
Bíbor nekem az utolsó része tetszik Amikor Meganról beszélsz de, hogy Wilfred lenne a törvénytelen féltestvér....Ez nekem sok lenne.... De tetszik twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 11:27 am
Kérdés igaz-e. razz Kit válasszunk most? Van ötleted? Nárcisz kérlek gyere! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 11:50 am
bibortetu Mi van, ha Wilfred Harold törvénytelen féltestvére? Ő ölte meg Annét és Shawnt. Helen pedig tudta a gyilkos kilétét, esetleg látta is ahogy elintézte őket ezért megölte Helent a gyilkos. Persze Helen menekült fel a lépcsőn, de a gyilkos beérte. Megan ölte meg Haroldot véletlenül. Biztos megint bepróbálkozott a lánynál. Feltételezem azért, mert Adriana nem volt kéznél és utolsó éjszakáját vidáman kívánta eltölteni. Tajt részeg lehetett, így Megannak nem jelenthetett gondot Harold megölése. Felelősnek érzi magát a történtekért különösen mióta a többiek is meghaltak és vezeklés képpen oltalmazza Adrianát. Nehéz lenne elképzelni azt, hogy véletlenül ölnek meg valakit ilyen profizmussal és ráadásul fenyegető levéllel, mal 20%-a helen miatt van, a párbeszédben Rachel arról beszél, hogy nem éri meg neki megölni Helent, dehogynem! hisz szemtanú lett az egyik gyilkosságnál.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 12, 2009 12:20 pm
bibortetu Mi van, ha Wilfred Harold törvénytelen féltestvére? Ő ölte meg Annét és Shawnt. Helen pedig tudta a gyilkos kilétét, esetleg látta is ahogy elintézte őket ezért megölte Helent a gyilkos. Persze Helen menekült fel a lépcsőn, de a gyilkos beérte. Megan ölte meg Haroldot véletlenül. Biztos megint bepróbálkozott a lánynál. Feltételezem azért, mert Adriana nem volt kéznél és utolsó éjszakáját vidáman kívánta eltölteni. Tajt részeg lehetett, így Megannak nem jelenthetett gondot Harold megölése. Felelősnek érzi magát a történtekért különösen mióta a többiek is meghaltak és vezeklés képpen oltalmazza Adrianát. Adrianát is védelmezi? eek Ezt nem is tudtam. eek a multkor még csak Laurát védte.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|