|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:41 pm
Vykk Vattghern Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised anime jest fajne ale z reka na sercu powiem ze przy mandze to na prawde wysiada bo jest o niebo lepsza co do angel sanctuary to tez chyba sobie kupie bo podobno niezle schizy tam odchodza dalej osobiscie mialem doczynienia tylko z OAV'ka ale z checiaz zapoznam sie jeszcze tylko podobno to ma kilkanascie tomow juz XP nie wiem ile dokladnie i czy to jeszcze powstaje ale zapowiada sie duzy wydatek co do OAV hellsinga sei to juz powstala teraz zamierzaja zrobic 2 OAVke biggrin Oho! Nowy Hellsing! 3nodding 3nodding A tak w sumie, to podobno Angel Sanctuary ma być wydane przez JPF koło marca, więc... 3nodding 3nodding Lucyfer-sama jest najlepszy!... No, Rosiel też niczego sobie (pscyhol xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:45 pm
ZebraDeath SLUCHAJCE, WYSZEDŁ ALCHEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh tlumaczyli znow Rei-chan i Rep blaugh wspaniale txty, nieumywa sie do tluaczenia angielskiego-niemieckaiego.......... heart heart heart kocham JPF, normalnie heart Nie ty jedna, moja kumpela to omało nie zabiła wszystkich w empiku "dzikim wrzaskiem radości" kiedy zobaczyła książeczkę z Edziem na okładce... (a mnie o mało nie udusiła...) sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 1:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 2:40 am
Anowi ZebraDeath SLUCHAJCE, WYSZEDŁ ALCHEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh tlumaczyli znow Rei-chan i Rep blaugh wspaniale txty, nieumywa sie do tluaczenia angielskiego-niemieckaiego.......... heart heart heart kocham JPF, normalnie heart Nie ty jedna, moja kumpela to omało nie zabiła wszystkich w empiku "dzikim wrzaskiem radości" kiedy zobaczyła książeczkę z Edziem na okładce... (a mnie o mało nie udusiła...) sweatdrop sweatdrop A ile kosztuje jeden tomik ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 7:17 am
BeeWolf_san Anowi ZebraDeath SLUCHAJCE, WYSZEDŁ ALCHEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh tlumaczyli znow Rei-chan i Rep blaugh wspaniale txty, nieumywa sie do tluaczenia angielskiego-niemieckaiego.......... heart heart heart kocham JPF, normalnie heart Nie ty jedna, moja kumpela to omało nie zabiła wszystkich w empiku "dzikim wrzaskiem radości" kiedy zobaczyła książeczkę z Edziem na okładce... (a mnie o mało nie udusiła...) sweatdrop sweatdrop A ile kosztuje jeden tomik ? Tylko koło 14 zł wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 25, 2006 11:04 am
Anowi BeeWolf_san Anowi ZebraDeath SLUCHAJCE, WYSZEDŁ ALCHEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh tlumaczyli znow Rei-chan i Rep blaugh wspaniale txty, nieumywa sie do tluaczenia angielskiego-niemieckaiego.......... heart heart heart kocham JPF, normalnie heart Nie ty jedna, moja kumpela to omało nie zabiła wszystkich w empiku "dzikim wrzaskiem radości" kiedy zobaczyła książeczkę z Edziem na okładce... (a mnie o mało nie udusiła...) sweatdrop sweatdrop A ile kosztuje jeden tomik ? Tylko koło 14 zł wink A nie, bo 12,95 bodajze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 1:57 am
widze, ze milosc do nowo wydawanych mangusi nie mija... ja z checia bym wreszcie obejrzala FMA, chwilowo bede w gronie rodzinnym ogladac Pitaten i Saiyuki (Sanzoooo!!!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 9:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:48 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:49 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 12:50 pm
Raticiel widze, ze milosc do nowo wydawanych mangusi nie mija... ja z checia bym wreszcie obejrzala FMA, chwilowo bede w gronie rodzinnym ogladac Pitaten i Saiyuki (Sanzoooo!!!) Oja... Saiyuki... Te ce!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 12:33 am
ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 4:30 am
Anuko ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee Mogli by wreszcie tez wydac 19 tom X, bo z tego co sie orientuje juz caly w Japonii w Asuce wyszedl sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:13 am
Sei chan Anuko ciekawe ... ponoc jakos za kilka dni w Japonii wychodzi 10 tom Neon Genezis Evangelion ... ciekawe kiedy JPF wyda ... oby jak najszybciej ... po 2 latach wreszcie dowiemy sie jak to dalej rozwija Sadamoto ... whee Mogli by wreszcie tez wydac 19 tom X, bo z tego co sie orientuje juz caly w Japonii w Asuce wyszedl sweatdrop Mama wrazenie, ze tego w ogole nie wydadza... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|