|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:05 pm
Wiesz, ja mam około 400g xd i nie mogę sprzedać tej pieprzonaj kitsune mask...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
jest tu jeszcze kto
straciłem blueboxa gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:06 pm
Sayokun jest tu jeszcze kto straciłem blueboxa gonk gonk gonk Buahahahaha a ze mnie sie nabijales ze nie dostalem Kara boska ale prawdopodobnie dostaniesz za chile druga szanse wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:08 pm
Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare taaa 'spogląda na ręke gdzie ma ślady po paznokciach' bolesna znajomość
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:08 pm
Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:11 pm
Falcone Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin To powinien byc juz sport olompijski, bo jest najstarszy ze wszystkich... ale nie wiem dlaczego Rynn go nie lubi.. :/ Kotku, jestes kochana i slodka z ta sygnaturka ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:13 pm
Kagenoyami Falcone Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin To powinien byc juz sport olompijski, bo jest najstarszy ze wszystkich... ale nie wiem dlaczego Rynn go nie lubi.. :/ Kotku, jestes kochana i slodka z ta sygnaturka ^^ heart o Wlasnie Kage wyjebista Galeria (ja tez chce tak rysowac crying ) I tak propo powiedz na jakim programie to robisz ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:13 pm
Kagenoyami Falcone Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin To powinien byc juz sport olompijski, bo jest najstarszy ze wszystkich... ale nie wiem dlaczego Rynn go nie lubi.. :/ Kotku, jestes kochana i slodka z ta sygnaturka ^^ heart wiem ^^"""" a Say to jest Mati smile ja będę musiała już lecieć za chwilkę sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:14 pm
Rynn the Vampire Kagenoyami Falcone Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin To powinien byc juz sport olompijski, bo jest najstarszy ze wszystkich... ale nie wiem dlaczego Rynn go nie lubi.. :/ Kotku, jestes kochana i slodka z ta sygnaturka ^^ heart wiem ^^"""" a Say to jest Mati smile ja będę musiała już lecieć za chwilkę sad no to narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:15 pm
....................... coś czuje że mnie obgadują stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:16 pm
Rynn the Vampire Kagenoyami Falcone Kagenoyami Witam ponownie... *przytula sie do Rynnci* ... *spoglada na Sayokun* To wy sie znaciez Sierakowa? stare wyczuwam tutaj nutke rywalizacji i zazdrosc biggrin To powinien byc juz sport olompijski, bo jest najstarszy ze wszystkich... ale nie wiem dlaczego Rynn go nie lubi.. :/ Kotku, jestes kochana i slodka z ta sygnaturka ^^ heart wiem ^^"""" a Say to jest Mati smile ja będę musiała już lecieć za chwilkę sad narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:17 pm
Sayokun ....................... coś czuje że mnie obgadują stare nie martw sie ................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:18 pm
Sayokun ....................... coś czuje że mnie obgadują stare e, co ty, wydaje Ci się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 03, 2004 1:18 pm
Sayokun ....................... coś czuje że mnie obgadują stare *spoglada na niego z niepewnoscia zimnym, zielonym wzrokiem* Witam... jestem Kage... Cien... Zakladam, ze zauwazyles juz, ze jestem Cieniem pewnej Wampirzycy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|