|
|
|
|
Posted: Tue Aug 26, 2008 11:40 am
ZebraDeath Jukatan ZebraDeath Jukatan ZebraDeath lalka, makijaż (+paint ciała) oczki szklane, sukienka + head dress i specjalne firmowe oryginalne pudełeczko do przechowywania. chwalę się! wczoraj ZNOWU kupiłam sobie kubek z zeberką. tym razem niebieski z NICI. kolekcja rośśśśśśśsnie! twisted poka poka >3< zrobiłam fotki, ale nie mogę kabla znaleźć xp chce lalke, nie kubek XP fotki dam jak już ją kupię, spoko, nie omieszkam 3nodding to i tak lalka bunny od marti, więc ją na pewno widziałaś... petdoll _^_ krolik... zawiodlam sie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 27, 2008 5:01 am
mówi Zebra: "moja sprawa co kupuje? moja." cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 31, 2008 2:17 am
Gem_ma mówi Zebra: "moja sprawa co kupuje? moja." cool moja sprawa, jak i co komentuje? moja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 6:03 am
ano.
jest! awizo przyszło <3 whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:36 am
ZebraDeath ano. jest! awizo przyszło <3 whee whee whee śpiewajmy wszyscy w ten radosny czas... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:37 am
Daedhel ZebraDeath ano. jest! awizo przyszło <3 whee whee whee śpiewajmy wszyscy w ten radosny czas... xd chcesz zobaczyć na żywo? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 8:44 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath ano. jest! awizo przyszło <3 whee whee whee śpiewajmy wszyscy w ten radosny czas... xd chcesz zobaczyć na żywo? twisted byłoby super, ale na razie od dwóch tygodni choram. xp Co prawda, jest jakby lepiej, ale jak już stanę na nogi, muszę załatwić w przyśpieszonym tempie wszystko to, co mi przez te dwa tygodnie zalega a co jest konieczne do wyjazdu... także kusząca propozycja, ale naprawdę nie wiem, czy dam radę. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 9:46 am
hm.. to chyba jest tak, ze jedni zbieraja lalki, inni odczynniki.... radosci dzikiej wiec 3nodding [to nie mialo byc ofensywne.]
zyczcie mi jutro szczescia... jak uda mi sie zdac ten egzamin bede mogla miec gdzies fizyke, jak nie, to bedzie co najmniej problem [glab fizyczny]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:30 am
ZebraDeath ano. jest! awizo przyszło <3 whee whee whee kupilas krolika od marti? dziwi mnie to, bo Lita z forum dollfowego tez kupila krolika od marti, a marti miala jednego krolika, a ty to Lita? P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:32 am
Jukatan ZebraDeath ano. jest! awizo przyszło <3 whee whee whee kupilas krolika od marti? dziwi mnie to, bo Lita z forum dollfowego tez kupila krolika od marti, a marti miala jednego krolika, a ty to Lita? P: szybka jesteś xd przedstawiałam się tam w topicu i powiedziałam nawet żem gdzie indziej ZebraDeath i że to Ty z Inti zaraziłyście mnie dollfami rolleyes wilkus, dankeee i trzymam za Ciebie kciuki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 1:28 pm
Jestem z siebie zadowolony, zrobiłem sam całą pracę domową z chemii xp (jeszcze została matma) gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 11:00 pm
ZebraDeath szybka jesteś xd przedstawiałam się tam w topicu i powiedziałam nawet żem gdzie indziej ZebraDeath i że to Ty z Inti zaraziłyście mnie dollfami rolleyes skojarzylam dopiero po avatarze z gai XD nie wchodze w niepotrzebne tematy P: a powitania za takowy uwazam P:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 1:34 am
Jukatan ZebraDeath szybka jesteś xd przedstawiałam się tam w topicu i powiedziałam nawet żem gdzie indziej ZebraDeath i że to Ty z Inti zaraziłyście mnie dollfami rolleyes skojarzylam dopiero po avatarze z gai XD nie wchodze w niepotrzebne tematy P: a powitania za takowy uwazam P: poniekąd rozumiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 9:50 am
ichabot Jestem z siebie zadowolony, zrobiłem sam całą pracę domową z chemii xp (jeszcze została matma) gonk gratulacje whee ja chce do liceum crying ad Zeber: oioi, alez bedzie smiesznie, cos czuje o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 05, 2008 12:08 pm
A ja chce na studia! xD Teraz nie dość, że muszę się uczyć do szkoły to jeszcze muszę pomagać dla ojca pracować na wsi.... Kurwa!!!!!! Jutro od rana nauka, a popołudnie z ojcem!!!! scream scream evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|