|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 1:31 pm
Már meg gyógyúltam, hála a Dr. Maci módszernek! Méz, mézes tea, mézes süti, kicsi lázcsillapító, és 2cl Gin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 2:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:31 am
Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 11:50 am
stranger12 Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................ Tényleg beteg voltam....miért?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 12:37 pm
az a Gin a végén kicsit gyanussá tette a dolgot....Bocsi.... örülök, hogy meggggggggggyógyultál! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 18, 2009 2:20 pm
stranger12 az a Gin a végén kicsit gyanussá tette a dolgot....Bocsi.... örülök, hogy meggggggggggyógyultál! smile Az is kellett....kis mennyiségben az alkohol gyógyszer....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 8:57 am
Medvelaszlo stranger12 Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................ Tényleg beteg voltam....miért? Ajánlom is, mert így nem volt kivel táncoljak keringőt crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:10 am
Narcisz Medvelaszlo stranger12 Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................ Tényleg beteg voltam....miért? Ajánlom is, mert így nem volt kivel táncoljak keringőt crying A következő bulinál ígérem meg tanítalak és táncolunk egyet... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 9:12 am
Medvelaszlo Narcisz Medvelaszlo stranger12 Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................ Tényleg beteg voltam....miért? Ajánlom is, mert így nem volt kivel táncoljak keringőt crying A következő bulinál ígérem meg tanítalak és táncolunk egyet... biggrin Nyah, táncolni tudok, csak párom nem volt. De mikor leszek legközelebb úgy beöltözve? *hüüüp* Ezért megharapdálom a mackókarod!! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 12:09 pm
Narcisz Medvelaszlo Narcisz Medvelaszlo stranger12 Mondd maci, tényleg beteg voltál, vagy csak ürügy kellett................ Tényleg beteg voltam....miért? Ajánlom is, mert így nem volt kivel táncoljak keringőt crying A következő bulinál ígérem meg tanítalak és táncolunk egyet... biggrin Nyah, táncolni tudok, csak párom nem volt. De mikor leszek legközelebb úgy beöltözve? *hüüüp* Ezért megharapdálom a mackókarod!! twisted Oksa majd akkor meg haraphacc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2009 11:29 pm
Fincsiszendvics és kakajó. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 20, 2009 2:55 am
Hohohó! Ma vár a fincsi borsóleves és tejbegríz biggrin És egy kis kísérlet arra, hogy tudunk-e krémest csinálni. De csak holnap derül ki, hogy sikerült-e... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 20, 2009 2:58 am